Πολιτικη & Οικονομια

Athens Pride Strikes Back!

Απανωτές γιορτές σημαίνουν δώρα

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 238
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89663-201542.jpg

Απανωτές γιορτές σημαίνουν δώρα. Βέβαια όταν καίγεται η μισή Αθήνα και η άλλη μισή δεν έχει να πληρώσει το νοίκι, δώρα θα κάνουμε; Δώρα όμως δεν είναι μόνο μια LCD εκατομμυρίων ιντσών ούτε και το τελευταίο κινητό-ραπτομηχανή-εσπρεσιέρα. Και μια σοκολάτα να σου φέρει ο άλλος εκεί που δεν το περιμένεις, είναι σούπερ (ειδικά αν πεινάς).

Για πιο βαριές γιορτές, πάντως, μια σοκολάτα δεν αρκεί. Χρειάζεται τουλάχιστον μισό κιλό σοκολατάκια σε οικογενειακή συσκευασία. Βλακείες! Αυτό που μετράει είναι τα συναισθήματα με τα οποία τυλίγεις το δώρο. Ελπίζω ο γκόμενός σας να διαβάζει βιβλία. Όχι μόνο τα διαβάζετε κι εσείς μετά, αλλά μπορείτε να μοιραστείτε τι διαβάσατε. Επίσης τα βιβλία δεν κοστίζουν όσο το προαναφερθέν κινητό-εμπιθρί-ψυγειοκαταψύκτης. Για βιβλία ομοερωτικού ενδιαφέροντος πάτε στον Πολύχρωμο Πλανήτη, που τα έχει όλα, ακόμα κι αυτά που δεν ξέρετε ότι υπάρχουν. Προτείνω το νεοεκδοθέν, έξοχο «Ομοφυλοφιλία: Μια παγκόσμια ιστορία» (εκδ. Πάπυρος) και το «Από το πάρκο στο κενό» (εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης) με τα αυτοβιογραφικά διηγήματα του Γιάννη Παλαμιώτη, για μια γεύση ομοφυλοφιλίας παλαιότερης κοπής. (Το βιβλίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα 15/12, 20.30, στο μπαρ Ηριδανός, Ισαύρων 12, Θεσσαλονίκη. Θα το παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό). Ασχέτως γκεϊλικίου προτείνω και οτιδήποτε του Φίλιπ Πούλμαν!

Αν η γκόμενά σας το μόνο που διαβάζει είναι τα μενού των ντελιβεράδικων, ξεχάστε τα βιβλία, εκτός αν ψάχνετε αφορμή για να χωρίσετε. Πάρτε της κάτι πιο κίνκι, που και πάλι μπορείτε να μοιραστείτε. Για σεξουαλικά παιχνίδια, ενδιαφέροντα λιπαντικά κι άλλα ερωτικά παραφερνάλια, τραβήξτε στο Emporio Video (Σωκράτους 39, 1ος όρ., 694 6282840. Καθημερινά 10.00-22.00, Σάβ.-Κυρ. 10.00-20.00) ή στο Eroxxx DVD Sex Shop (Σταδίου 61, 1ος όρ. Καθημερινά 10.00-22.00, Σάβ. 10.00-20.00, Κυρ. 12.00-20.00).

Αν δεν χωράει άλλα κίνκι πραγματάκια το κομοδίνο σας, ξεχάστε τα δώρα που μένουν και κάντε ένα δώρο που δεν διαρκεί αλλά ηδονίζει αλλιώς. Κεράστε το/τη σύντροφό σας ένα γαστροργασμικό δείπνο στο Πέταλο (Ξάνθης 10 & Λ. Καραγιάννη, Κυψέλη, 210 8622.000), για φιλική αλλά όχι ασήκωτα ρομαντική κατάσταση. Φροντίστε να μη φορέσετε κάτι πολύ στενό και πάτε καλύτερα μεσοβδόμαδα, που δεν γίνεται χαμός.

Greek God Men

Ο φωτογράφος Aggelos Theo παρουσιάζει στον Πολύχρωμο Πλανήτη την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τίτλο “Greek God Men”. Εγκαίνια αύριο Παρασκευή 12/12, με πολλές εκπλήξεις. Η έκθεση διαρκεί όλο τον Δεκέμβριο. Πολύχρωμος Πλανήτης, Αντωνιάδου 6.

Athens Pride Strikes Back!

Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας σάς προσκαλεί στην πρώτη εκδήλωση της νέας σεζόν για μια βραδιά ενημέρωσης και διασκέδασης. Στις 20.00 θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος δημόσιος απολογισμός του περσινού Πράιντ, με χρόνο για τις ερωτήσεις σας και τις ιδέες σας. Ύστερα θ’ ακολουθήσει πάρτι με μπουφέ και κρασί. Πότε; Τετάρτη 17/12. Πού; Στο Bacaro (Σοφοκλέους 1). Τη βραδιά χορηγεί το Τουριστικό Συμβούλιο Βιέννης. Ο εκπρόσωπός του, κ. Christian Schneider-Lindbergh, θα προβεί σε κλήρωση ενός τυχερού ζευγαριού για ένα Σ/Κ στη Βιέννη σε ξενοδοχείο 5 αστέρων (όλα πληρωμένα).

Μου αρέσει στα τέσσερα!

Το περιοδικό 10% (www.10percent.gr) γιορτάζει 4 χρόνια κυκλοφορίας. Ελάτε να κουνηθείτε μαζί μας στο Mybar (Κακουργιοδικείου 6, Μοναστηράκι) στις 18 Δεκεμβρίου. Περισσότερα, την άλλη βδομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ