- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΣΟΚ για Παππά: Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του ή τις υιοθετεί;
«Τοξικό υβριστή» χαρακτηρίζει τον βουλευτή - Ζητά τη διαγραφή του
ΠΑΣΟΚ: «Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του κ. Παππά; Ή τις υιοθετεί; Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;»
Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, σχετικά με την άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κοινά ψηφοδέλτια στις επόμενες εθνικές εκλογές.
«Για άλλη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι παραμένουν αμετανόητοι, βυθισμένοι στην τοξικότητα και στα παιχνίδια του παρασκηνίου», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σε σχόλιο του σχετικά με σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Παππά.
«Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί μέτωπο μαζί με την κοινωνία διαμορφώνοντας την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και δίνοντας πολιτική μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του κ.Παππά; Ή τις υιοθετεί; Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινή τηλεοπτική εμφάνιση του στο Mega ο κ. Παππάς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει εδώ και καιρό για την ανάγκη μιας εκλογικής συμμαχίας. Ο κ. Ανδρουλάκης την αρνείται, όπως αρνήθηκε τη συμμαχία μαζί μας όταν υπήρχε η απλή αναλογική. Είναι μια απόφαση για την οποία θα πρέπει να κριθεί».
Πρόσθεσε αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «η διατύπωσή του ότι αν αθροιστούμε θα μειωθούν συνολικά οι δυνάμεις, παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά. Και επειδή τα παραβιάζει, αισθάνομαι ότι, ενδεχομένως, κάποιος να του άσκησε βέτο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
Η νέα αύξηση θα εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου
Το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
Το μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης
«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά παρά τις δυσκολίες»
«Χρόνια πολλά για τη μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!»
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup
Στην εισήγησή του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς εξοπλισμού
«Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάθε μέρα οργίζεται και περισσότερο με αυτά που βλέπει»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξηγεί γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Σύμφωνα με σχετική έκθεση της Κομισιόν
Μετά την παραίτηση Χαρίτση
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.