Πολιτικη & Οικονομια

Νυν απολύεις…

Ιστορική θα μείνει η συναυλία της Μαντόνα στο ΟΑΚΑ

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 228
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89554-201264.jpg

Ιστορική θα μείνει η συναυλία της Μαντόνα στο ΟΑΚΑ. Ογδόντα πέντε χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν από νωρίς το χώρο, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του ειδώλου τους «Καραγκούνης - Καραγκούνης». Τα εισιτήρια των 800 ευρώ είχαν εξαντληθεί από μέρες, χάρη στα ειδικά μαντονοδάνεια που διέθεσαν εγκαίρως οι τράπεζες. Στις 9.30 ακριβώς, το σύμβολο της ποπ ξεκίνησε ένα δίωρο πρόγραμμα - υπερπαραγωγή, εκτελώντας ασκήσεις κοιλιακών, δικεφάλων, τρικεφάλων, τετρακεφάλων και ραχιαίων, χουφτώνοντας τα μέλη του μπαλέτου σε όλα τα επίμαχα σημεία και κάνοντας σεξ με μία μπασοκολόνα. Στην εντυπωσιακή παράσταση πήραν επίσης μέρος τρία ούφο, μια εξημερωμένη τίγρης σε περίοδο αναπαραγωγής, ένας φωσφοριζέ εκσκαφέας, δεκαπέντε βίντεο γουόλ και ένα φορητό σιντί για τις ανάγκες του πλέι μπακ. Για το στήσιμο της συναυλίας μεταφέρθηκαν στο ΟΑΚΑ 13 νταλίκες με μηχανήματα, δύο τρένα παπούτσια, έξι χιλιάδες τόνοι Περιέ, 50 μπράβοι φουσκωτοί ή πτυσσόμενοι και δύο στρέμματα πράσινο τσάι για τη δυσκοιλιότητα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Μαντόνα άλλαξε οχτώ ζευγάρια μπότες, έντεκα καπέλα και δεκαέξι ζαρτιέρες, ενώ κατανάλωσε τέσσερα λίτρα κηροζίνη. Ικανοποιητική η διαιτησία του Καλαμπαλίκη με επόπτες τους Τσιτσιρίγκο και Πουλημένο, αν και δεν χρέωσαν επιθετικό φάουλ σε μια ανάποδη κωλοτούμπα της τραγουδίστριας, την ώρα που επιχειρούσε σόλο με την ηλεκτρική κιθάρα περπατώντας στα τέσσερα. Στη συναυλία παρέστη το σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, ενώ τιμές απέδωσε μεικτό άγημα φλώρων χοροστατούντος του μητροπολίτου Παραλιακής και Ιεράς Οδού κυρίου, κυρίου Ξενύχτιου.

Η ντίβα ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση «Λάικ ε βέρτζιν», «Λοβ προφιούσιον» ενώ έκλεισε τραγουδώντας το μέγκαχίτ «Στον Περαία ήρθε στόλος» με τον Άγγελο Διονυσίου στα πλήκτρα. l

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ