- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απαράδεκτο σχόλιο Κυριαζίδη στην Κωνσταντοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί»
Μεγάλη ένταση στη Βουλή και καταδίκη από όλα τα κόμματα
Απαράδεκτο σχόλιο Κυριαζίδη στην Κωνσταντοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί»
Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγο στη Βουλή μετά από ένα απρεπές σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον πρόεδρο της Βουλής να τον καλεί να ζητήσει συγγνώμη.
Πιο συγκεκριμένα την ώρα που βρισκόταν στο βήμα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ο Δημήτρης Κυριαζίδης της φώναξε από τα έδρανα να «κάνει κανένα παιδί ή να υιοθετήσει». Ακολούθησε ένταση, με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να ζητάει οργισμένος από τον βουλευτή της ΝΔ να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από την κ. Κωνσταντοπούλου: «Να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη. Είναι μία κακή στιγμή» είπε ο πρόεδρος της Βουλής.
Ο κ. Κυριαζίδης ωστόσο αρνήθηκε να ανακαλέσει. Στη συνέχεια παρενέβη και η Σοφία Ζαχαράκη η οποία με τη σειρά της ζήτησε από τον γαλάζιο βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη. «Δεν κρινόμαστε από τα παιδιά μας οι γυναίκες» είπε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
«Προσβάλλατε ένα ολόκληρο κοινοβούλιο, προσβάλλατε τη δημοκρατία, ζητήστε συγγνώμη» σχολίασε ο Παύλος Γερουλάνος με τους βουλευτές να τον καταχειροκροτούν.
Αμέσως μετά την ένταση που δημιουργήθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου αφού ηρέμησε η κατάσταση στη Βουλή, έλαβε ξανά το λόγο.
«Το θέμα δεν είναι να ζητήσει συγγνώμη από εμένα, αλλά να τελειώνουμε με πρακτικές των νταήδων. Αποκρούω τον προπηλακισμό. Αυτό που παρακολουθήσαμε δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ευχαριστώ τις γυναίκες και τους άνδρες της αίθουσας που σήκωσαν ανάστημα».
Μετά από τέσσερις φορές που πήρε τον λόγο, ο βουλευτής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι διηγήθηκε στο δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ
Ο χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας στην τελετή παράδοσης του υποβρυχίου «Πρωτεύς»
Παράλληλα, επανέλαβε τις ενστάσεις του για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ
Ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε «εγκληματικό» να παραβλέπονται τέτοιοι έλεγχοι
Η μεγαλύτερη πίεση καταγράφεται στον ΣΥΡΙΖΑ
Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο
Kατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης
Παράλληλα έκανε λόγο για «κυβερνητική υποκρισία»
Όσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας
400 διαμερίσματα από τα πρώτα 8 ακίνητα της κοινωνικής αντιπαροχής
Τι προβλέπει το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει εντοπιστεί μικρός αριθμός κρουσμάτων ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Τι αναφέρει στην επιστολή του προς την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει βελτίωση
Τι αναφέρει στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης
«Το πιθανότερο να είναι προϊόν AI», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
«Δεν έχει καμία σχέση με την ευκολία μετάδοσης που είχε ο κορωνοϊός» σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
Αναλυτικά τα στοιχεία της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.