- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κακλαμάνης για Καρυστιανού: Αν επιθυμεί να με δει κατά μόνας, η πρόταση μου ισχύει
Ομοιότητες με την επιστολή που του είχε στείλει προ ημερών η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είδε ο Νικήτας Κακλαμάνης
Κακλαμάνης για Καρυστιανού: Αν επιθυμεί να με δει κατά μόνας, η πρόταση μου ισχύει - Ομοιότητες με την επιστολή που του είχε στείλει προ ημερών η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είδε ο Πρόεδρος της Βουλής
Απάντηση στις αιτιάσεις της Μαρίας Καρυστιανού, η οποία ζήτησε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής παρουσία της δικηγόρου της και να θέσει ερωτήματα για τις δικογραφίες που αφορούν στην τραγωδία των Τεμπών, έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι το αρχικό αίτημα της κυρίας Καρυστιανού ήταν σε προσωπικό επίπεδο.
Ο Πρόεδρος της Βουλής απαντώντας γιατί δεν δέχεται να δει την κ. Καρυστιανού παρουσία του δικηγόρου της, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως «δεν είναι δουλειά της Βουλής να αντιδικεί με οποιονδήποτε πολίτη, αλλιώς 10 εκατομμύρια Έλληνες θα ζητούσαν να δουν τον εκάστοτε ΠτΒ με τον δικηγόρο τους».
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν «η κ. Καρυστιανού είναι απλά μια από τους 10 εκατ. πολίτες», ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε το εξής: «Για μένα όλοι οι πολίτες είναι ίσοι. Τα προβλήματά τους δεν είναι ίδια».
Αναφορικά με τη μακροσκελή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού και τα τρία ερωτήματα που έθετε αναφορικά με την πορεία των δικογραφιών για τα Τέμπη που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή, ο Νικήτας Κακλαμάνης επέμεινε ότι είναι όλα γνωστά. Με αιχμή, πάντως, σχολίασε ότι η επιστολή της κ. Καρυστιανού «είναι σχεδόν αντιγραφή επιστολής που μου είχε στείλει προ ημερών η κ. Κωνσταντοπούλου» και στη συνέχεια είπε: «έχω απαντήσει στην κ. Κωνσταντοπούλου. Είναι δικηγόρος της. Ας την καλέσει να την ενημερώσει. Δεν είναι δουλειά μου να την ενημερώσω εγώ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.