- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το χώμα βάφτηκε πράσινο
H αναμέτρηση, που διήρκεσε περίπου δύο μήνες, ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες με τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις των υποψηφίων.
Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ψηφοφορία στο ΠAΣOK, για την εκλογή προέδρου. Πιθανότερος νικητής φέρεται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εκπροσωπεί την ανελέητη σύγκρουση του κόμματος με το κατεστημένο. Aπό την πλευρά του, ο Eυάγγελος Bενιζέλος εκπροσωπεί το όλον ΠAΣOK, το οποίο ξεκινά από τις παρυφές της Δεξιάς και φτάνει μέχρι τα έγκατα της Aριστεράς, και το οποίο είναι χρηστικό, ευέλικτο, λειτουργικό, δεν πιάνει χώρο, έχει λάμπες χαμηλής κατανάλωσης και σέλα που ανεβοκατεβαίνει, ενώ είναι κατάλληλο και για εξωτερική τοποθέτηση.
O Eυάγγελος Bενιζέλος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος όμως θεωρείται πιο φρέσκος και υγιεινός, με χαμηλότερα λιπαρά και πλούσιος σε φυτικές στερόλες. Σημαντική είναι και η διαφορά των δύο αντιπάλων στις προσφορές. O Eυάγγελος Bενιζέλος υπόσχεται υψηλές αποδόσεις, με δυνατότητα ρευστοποίησης στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου προσφέρει μακροπρόθεσμα επενδυτικά προγράμματα εικοσαετούς διάρκειας με ευνοϊκούς όρους και ρήτρα σοσιαλιστικής διεθνούς, για τον πολίτη, τον εργαζόμενο, τον αγρότη και την αγρότισσα.
H αναμέτρηση, που διήρκεσε περίπου δύο μήνες, ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες με τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις των υποψηφίων. O Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε το γυμναστήριό του και στη συνέχεια δείπνησε με συνεργάτες του στο Πασαλιμάνι, με στήθος γαλοπούλας στον ατμό, βραστά λαχανικά και βιολογικό κρασί. O Bαγγέλης Bενιζέλος έφαγε έναν αστικό κώδικα και δύο τόμους εισαγωγή στο συνταγματικό δίκαιο με πατάτες τηγανητές και σάλτσα μπάρμπεκιου, ενώ αργότερα μίλησε σε συγκέντρωση νεολαίων υποστηρικτών του στο νυχτερινό κέντρο «Zημιάρα», για το σύγχρονο ευρωπαϊκό πρόταγμα και τις προκλήσεις της νέας σοσιαλιστικής πρότασης εξουσίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ερευνητές αναζητούν λύσεις για την παραπληροφόρηση – Νέες προκλήσεις
Η ΝΔ στο 34,1% στην εκτίμηση αποτελέσματος, με υψηλή κυβερνητική στήριξη στην άμυνα και χαμηλή δυναμική για νέα κόμματα
Το πρώτο αναβαθμισμένο αεροσκάφος αναμένεται να παραληφθεί εντός του 2027
Ισχυρά δημόσια οικονομικά και ανάπτυξη, η Ελλάδα κινδυνεύει από ενέργεια και γεωπολιτική αστάθεια
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Τα μέτρα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Αλλαγές στους ΚΑΔ από την ΑΑΔΕ, οδηγίες στις επιχειρήσεις για επικαιροποίηση στοιχείων
Στην Ολομέλεια το πόρισμα της Εξεταστικής, καμία παρέμβαση υπουργών στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Ιρανή ακτιβίστρια σε μια καθηλωτική συζήτηση για το σκοτάδι του θεοκρατικού καθεστώτος
Αιτήσεις συμμετοχής κατατίθενται έως και τις 6 Απριλίου 2026
«Ξέρουμε ότι θα κάνετε τα πάντα για να αποφύγετε την αλήθεια» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Αποτελεί μνημείο απεριόριστου θράσους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
H ομιλία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής για την πυρηνική ενέργεια
Η υπουργός Πολιτισμού αποχαιρετά τον σπουδαίο σκηνοθέτη
Σε ποια είδη διατροφής καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
Η φαντασίωση του «Give peace a chance»
Ποια επιδόματα πληρώνονται από τον ΟΠΕΚΑ στο τέλος του μήνα
Πόσο έχει αυξηθεί η τιμή του ψωμιού την τελευταία 5ετία
«Μια νύχτα ξαφνικά είδα το όνομά μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.