- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης κατά Γεωργιάδη για τα απογευματινά χειρουργεία: Δεν είναι άλλο, παρά μία απάτη
Βολές προς τον υπουργό Υγείας εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
Πολάκης κατά Γεωργιάδη για τα απογευματινά χειρουργεία: Δεν είναι άλλο, παρά μία απάτη - Βολές προς τον υπουργό Υγείας εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
Βολές στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τα απογευματινά χειρουργεία εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Πάυλος Πολάκης.
Ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο κάνει αναφορά πως «σπρώχνει ασθενείς προς τον ιδιωτικό τομέα βάζοντας τον ΕΟΠΥΥ να πληρώνει διπλάσιο (2,09) κλειστό ενοποιημένο νοσήλιο στις κλινικές για τα περιστατικά αυτά».
Όπως αναφέρει στο βίντεο, «τα ‘δωρεάν’ απογευματινά χειρουργεία δεν είναι παρά μια απάτη του υπουργού Υγείας για να «σπρώξει» πελατεία και ζεστό χρήμα στις ιδιωτικές κλινικές από το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως ακριβώς έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ και κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19. Τότε που έστελνε ασθενείς με άλλα νοσήματα σε ιδιωτικές κλινικές πληρώνοντας πάλι από τα δημόσια ταμεία διπλάσιο κλειστό ενοποιημένο νοσήλιο».
«Η ιστορία του Covid επαναλαμβάνεται, όχι ως φάρσα, αλλά ως τραγωδία εναντίον του Δημόσιου Συστήματος Υγείας», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.
Δειτε την αλήθεια για τα «δωρεαν» απογευματινα χειρουργεια του Αδωνη Γεωργιαδη!! Σπρωχνει ασθενεις προς τον ιδιωτικο τομεα ,βαζοντας τον ΕΟΠΥΥ να πληρωνει ΔΙΠΛΑΣΙΟ (2,09) Κλειστο Ενοποιημενο Νοσήλειο στις κλινικες για τα περιστατικα αυτα!!!!!! Η ιστορια του COVID επαναλαμβανεται!! Οχι ως φαρσα ,αλλά ως τραγωδια εναντιον του Δημοσιου συστηματος Υγειας!! Αντι να ενισχυσουν με ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο το ΕΣΥ για να ανταποκριθει στις τεραστιες αναγκες ,βαζουν τους ασθενεις να πληρωνουν για να χειρουργουνται το απογευμα και για να γλυκανουν το εγκλημα εφτιαξαν το προγραμμα των «δωρεαν απογευματινων» που θα τα κατευθυνουν σε ιδιωτικες κλινικες για να γινει άλλη μια ΑΡΠΑΧΤΗ οπως και επι Covid!!
Posted by Παυλος Πολακης on Friday, November 29, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.