- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση για τα μολυσμένα μηνύματα του Predator
Στο κάδρο ο κρεοπώλης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση για τα «μολυσμένα μηνύματα» του Predator - Στο κάδρο ο κρεοπώλης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση στο πρόσωπο που φέρεται να είχε πληρώσει με την κάρτα του «μολυσμένα μηνύματα» του Predator.
Όπως αναφέρουν τα «Νέα», πλέον μπαίνει στο κάδρο των ερευνών ο άνθρωπος που μέσω προπληρωμένης κάρτας στο όνομά του φέρεται να είχαν πληρωθεί τα μηνύματα με κακόβουλο λογισμικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο αυτό είναι κρεοπώλης στο επάγγελμα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη με μήνυση αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση το τηλέφωνό του και μέσω του Predator και από την ΕΥΠ.
Πώς έμαθε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την παρακολούθηση μέσω Predator
Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στενός του συνεργάτης επέμενε στην ανάγκη να ελεγχθεί το κινητό του, κάτι που ο τότε ευρωβουλευτής φαίνεται να παραμελούσε. Μία ημέρα, ωστόσο, που θα απολάμβανε μία ακόμη βόλτα με το ποδήλατό του, ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε τη συσκευή στον συνεργάτη του και του έδωσε το ελεύθερο να την ελέγξει αποκαλύπτοντας το Predator.
«Ο αθλητισμός για μένα είναι πηγή ζωής. Από παιδί μέχρι τώρα αν δεν πάω είτε για πινγκ πονγκ είτε για μπάσκετ είτε για ποδήλατο… Πάντα έκανα κάτι. Ιδιαίτερα τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες, που βοηθά και το περιβάλλον… Μπορούσα να φύγω να κάνω 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και να γυρίσω πίσω. Και μάλιστα, να σας πω κι ένα κουτσομπολιό. Αυτός είναι ο λόγος που έμαθα για το Predator», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε:
«Με πίεζε ο συνεργάτης μου ο κ. Παπάζογλου -γιατί ήξερε ότι το σχέδιο μου ήταν να παραιτηθώ τον Σεπτέμβριο γιατί ήθελα να είμαι στην Ελλάδα- να πάω να ελέγξω το κινητό μου. Είχε γίνει ήδη η επιτροπή που έλεγχε τα κινητά, είχε ελέγξει πολλά κινητά ευρωβουλευτών. Του λέω "δεν υπάρχει λόγος. Τι με πιέζεις να πάω να δώσω το κινητό μου σε κάποιους που δεν ξέρω, δεν υπάρχει λόγος”. Μία εβδομάδα πριν, πριν κάνουμε τα εγκαίνια της αίθουσας στο Στρασβούργο, στις Βρυξέλλες, του λέω θα πάρω το ποδήλατό σου και θα πάω μία βόλτα και όταν θα γυρίσω θα κάνουμε μία δουλειά που είχαμε αφήσει στη μέση. Φοράω ένα κολάν, από αυτά τα αθλητικά, του ποδηλάτου, αλλά επειδή ήταν σπαστό δεν μπορούσα να το βάλω μπροστά, οπότε του λέω πάρ’ το και δώσε το κινητό. Μου λέει "Αφού μου το έδωσες θα πάω να το ελέγξουν», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε: «Όταν γύρισα μετά από δύο ώρες με περίμενε στην πόρτα χλωμός. Μου λέει "έλα πάνω γιατί μάλλον μας βρήκαν κάτι που δεν έχουν βρει σε κανέναν άλλον”. Άρα αν δεν ήταν το ποδήλατο και ο πιεστικός κ. Παπάζογλου δεν θα είχα μάθει ποτέ για το Predator».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.