- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι δεν προχωρούν σε διαζύγιο
Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της πολιτικού για τον κοινό τους στόχο
Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι δεν προχωρούν σε διαζύγιο - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της πολιτικού για τον κοινό τους στόχο
Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε διαζύγιο μετά τις δικαστικές περιπέτειες με το Qatargate, έχοντας πλέον ως γνώμονα «να επουλώσουν τις πληγές στο παιδί τους».
Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστήριξε ότι το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης εδώ και αρκετά χρόνια και δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε διαζύγιο. «Αυτό που του ενδιαφέρει περισσότερο είναι το παιδί τους να έχει δυο γονείς και να έχει μια ομαλή εξέλιξη. Γιατί τον Δεκέμβρη του 2022, όταν κρατήθηκε προσωρινά για λίγο χρονικό διάστημα η Εύα Καϊλή, μετά από την απάνθρωπη απόφαση των βελγικών αρχών να της απαγορεύσουν να βλέπει το παιδάκι της σε μια στιγμή που το μωράκι ακόμη μπουσουλούσε, άφησε τα στίγματά της η συμπεριφορά των αρχών στον ψυχικό κόσμο της κόρης της. Οι δυο γονείς προσπαθούν να επουλώσουνε τις πληγές του παιδιού και τα τραύματα εκείνης της περιόδου. Ακόμη και τώρα όταν το κοριτσάκι ακούει το κουδούνι, τρομοκρατείται, γιατί ζήσανε στιγμές απίστευτες από τις βελγικές αρχές», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.
«Ο σύζυγος δεν μίλησε ποτέ για χρήματα Κατάρ. Ο σύζυγος μίλησε για χρήματα τα οποία του είχε παρακρατήσει ο Παντσέρι», είπε ο δικηγόρος και σημείωσε ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ούτε η Καϊλή, ούτε ο Τζόρτζι είχαν καμία σχέση με δωροδοκίες.
Εύα Καϊλή: Θα επιστρέψει στην πολιτική;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η διαδικασία και τα πρόστιμα
«Και πήγαν Φάμελλος, Χαρίτσης και Αχτσιόγλου και χαμογέλαγαν κιόλας», είπε ο υπουργός Υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.