- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ανδρουλάκης: Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε 70%-30% ή 80%-20%
«Έχουμε κοινές αγωνίες με τους συνυποψηφίους μου»
Ανδρουλάκης: Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε 70%-30% ή 80%-20% - H συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3
Προσκλητήριο συμμετοχής των 303.000 ψηφοφόρων του πρώτου γύρου στην κάλπη αυτή της Κυριακής απηύθυνε στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Νίκος Ανδρουλάκης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας.
«Θέλουμε μία εκ νέου μεγάλη συμμετοχή. Αξίζει να συμμετέχετε, αξίζει να πάρετε την τύχη της παράταξης στα χέρια σας. Όπως κάνατε και την πρώτη Κυριακή. Μας γεμίσατε δύναμη όλους τους υποψηφίους γιατί είδατε ότι όλος αυτός ο αγώνας, δεν πήγε τσάμπα. Και ο λόγος και η παρουσία όλων έδειξε ότι συγκίνησε ανθρώπους, πάνω από 300.000, και μας τίμησαν όλους μαζί. Έχω να σας πω από την καρδιά μου ότι δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ούτε σε 70-30, ούτε σε 80-20. Μιλώ για 100% ενότητα από την επόμενη μέρα. Να έρθουν ξανά να ψηφίσουν. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη και όλοι μαζί θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ δυνατό. Όχι απλά για να ένα κομματικό πατριωτισμό που όλοι έχουμε μέσα μας. Αλλά η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή σελίδας. Αν δεν τα καταφέρουμε εμείς, δεν μπορεί να τα καταφέρει άλλος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.
«Έχουμε κοινές αγωνίες με τους συνυποψηφίους μου. Δεν υπάρχουν διαφορές. Θα έχουμε κοινό βηματισμό, θα είμαστε όλοι μαζί. Και προφανέστατα ο καθένας σε ένα πεδίο στο οποίο θα μπορεί να προσφέρει στην παράταξη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Με τον κ. Γερουλάνο είχαμε κοινή γλώσσα συνεννόησης. Και θέλω να σας πω ότι ο Παύλος Γερουλάνος ήταν σε έναν σημαντικό τομέα τη Βουλή, τον Τομέα Οικονομίας, υπεύθυνος για το Ταμείο Ανάκαμψης, ένα μεγάλο χρηματοδοτικό εργαλείο όπου η Νέα Δημοκρατία τα έχει κάνει μπάχαλο. Έγινε δουλειά και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε ακόμη πιο δυνατά. Φύγαμε από τα δύσκολα, κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα, είμαστε σε ένα άλλο στάδιο και το επόμενο σχέδιο είναι να βρούμε τον τρόπο να εκφράσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας -όχι μόνο των υποψηφίων, αλλά και των υπόλοιπων στελεχών του ΠΑΣΟΚ-. Θέλει πάρα πολλή σοβαρότητα, υπευθυνότητα, να μην κάνουμε τα λάθη του χθες –και εκείνα σε βάθος χρόνου και όσα έκανα εγώ- . Μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα. Είμαι αισιόδοξος, διότι οι πολίτες χρειάζονται μία προοδευτική κυβέρνηση» ανέφερε ερωτηθείς για την κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή.
Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει, θα είναι ένα μεγάλο συνέδριο για την Αυτοδιοίκηση.
«Πρέπει να πάμε σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα ως προς τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, με μεγάλες αλλαγές. Αν δείτε τι έκανε η Πορτογαλία, δείχνει ότι κάποια κράτη βλέπουν τα ελλείμματα και τρέχουν γρήγορα. Εμείς πετάξαμε ευθύνες στην Αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους. Οι πολίτες θέλουν καλύτερες υπηρεσίες, γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι συνεχώς δίπλα τους, αλλά δεν υπάρχουν οι δυνατότητες. Προσωπικά, κατέθεσα σχετικές προτάσεις στη ΔΕΘ. Πρέπει να βρούμε λύσεις» συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την προμήθεια των φρεγατών Belharra
«Η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία, το ανάποδο συμβαίνει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας
Κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκε η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας
Με αφορμή την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Άλλοι 27.000 δεν έχουν δηλώσει ακόμα ΙΒΑΝ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.