- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε 70%-30% ή 80%-20%
«Έχουμε κοινές αγωνίες με τους συνυποψηφίους μου»
Ανδρουλάκης: Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε 70%-30% ή 80%-20% - H συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3
Προσκλητήριο συμμετοχής των 303.000 ψηφοφόρων του πρώτου γύρου στην κάλπη αυτή της Κυριακής απηύθυνε στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Νίκος Ανδρουλάκης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας.
«Θέλουμε μία εκ νέου μεγάλη συμμετοχή. Αξίζει να συμμετέχετε, αξίζει να πάρετε την τύχη της παράταξης στα χέρια σας. Όπως κάνατε και την πρώτη Κυριακή. Μας γεμίσατε δύναμη όλους τους υποψηφίους γιατί είδατε ότι όλος αυτός ο αγώνας, δεν πήγε τσάμπα. Και ο λόγος και η παρουσία όλων έδειξε ότι συγκίνησε ανθρώπους, πάνω από 300.000, και μας τίμησαν όλους μαζί. Έχω να σας πω από την καρδιά μου ότι δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ούτε σε 70-30, ούτε σε 80-20. Μιλώ για 100% ενότητα από την επόμενη μέρα. Να έρθουν ξανά να ψηφίσουν. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη και όλοι μαζί θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ δυνατό. Όχι απλά για να ένα κομματικό πατριωτισμό που όλοι έχουμε μέσα μας. Αλλά η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή σελίδας. Αν δεν τα καταφέρουμε εμείς, δεν μπορεί να τα καταφέρει άλλος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.
«Έχουμε κοινές αγωνίες με τους συνυποψηφίους μου. Δεν υπάρχουν διαφορές. Θα έχουμε κοινό βηματισμό, θα είμαστε όλοι μαζί. Και προφανέστατα ο καθένας σε ένα πεδίο στο οποίο θα μπορεί να προσφέρει στην παράταξη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Με τον κ. Γερουλάνο είχαμε κοινή γλώσσα συνεννόησης. Και θέλω να σας πω ότι ο Παύλος Γερουλάνος ήταν σε έναν σημαντικό τομέα τη Βουλή, τον Τομέα Οικονομίας, υπεύθυνος για το Ταμείο Ανάκαμψης, ένα μεγάλο χρηματοδοτικό εργαλείο όπου η Νέα Δημοκρατία τα έχει κάνει μπάχαλο. Έγινε δουλειά και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε ακόμη πιο δυνατά. Φύγαμε από τα δύσκολα, κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα, είμαστε σε ένα άλλο στάδιο και το επόμενο σχέδιο είναι να βρούμε τον τρόπο να εκφράσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας -όχι μόνο των υποψηφίων, αλλά και των υπόλοιπων στελεχών του ΠΑΣΟΚ-. Θέλει πάρα πολλή σοβαρότητα, υπευθυνότητα, να μην κάνουμε τα λάθη του χθες –και εκείνα σε βάθος χρόνου και όσα έκανα εγώ- . Μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα. Είμαι αισιόδοξος, διότι οι πολίτες χρειάζονται μία προοδευτική κυβέρνηση» ανέφερε ερωτηθείς για την κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή.
Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει, θα είναι ένα μεγάλο συνέδριο για την Αυτοδιοίκηση.
«Πρέπει να πάμε σε μία ευρωπαϊκή κανονικότητα ως προς τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, με μεγάλες αλλαγές. Αν δείτε τι έκανε η Πορτογαλία, δείχνει ότι κάποια κράτη βλέπουν τα ελλείμματα και τρέχουν γρήγορα. Εμείς πετάξαμε ευθύνες στην Αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους. Οι πολίτες θέλουν καλύτερες υπηρεσίες, γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι συνεχώς δίπλα τους, αλλά δεν υπάρχουν οι δυνατότητες. Προσωπικά, κατέθεσα σχετικές προτάσεις στη ΔΕΘ. Πρέπει να βρούμε λύσεις» συμπλήρωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκτακτα μέτρα και παροχές roaming για τους πολίτες που βρίσκονται σε χώρες του Κόλπου και της ευρύτερης περιοχής
«Μην μας δηλητηριάσετε» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες
«Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική», είπε μεταξύ άλλων
Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος
Για συνεργεία στην ανθρωποκτονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι 15 κατηγορούμενοι
Μια συζήτηση για όλα με τη βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στο Reuters
«Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Οι δύο πρόεδροι ζητούν επίσημη ενημέρωση και χάραξη της εθνικής γραμμής
«Η χώρα μας έχει εξελιχθεί σε πρωτοπόρο ως προς αυτά τα προγράμματα, ενώ ήμασταν ουραγοί», είπε ο πρωθυπουργός
Σε ετοιμότητα το ΥΠΕΞ για την επιστροφή των εγκλωβισμένων πολιτών μόλις ανοίξει ο εναέριος χώρος
Συζήτηση για Ιράν και Λίβανο με έμφαση στη σταθερότητα της περιοχής
«Ο homo economicus δεν είναι homo sapiens», δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Εντός του 2026, 5.000 μόνιμες προσλήψεις και 3.000 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού
«Δεν θα εγκαταλείψουμε όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Διαβεβαιώσεις για επάρκεια προϊόντων , με πάνω από 500 έλεγχους σε λίγα 24ωρα
Τι συζήτησαν οι δύο υπουργοί
Ποιοι εκπρόσωποι θα συμμετέχουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.