- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Τζάκρη κατάθεσε την υποψηφιότητα Κασσελάκη με 87 υπογραφές της Κεντρικής Επιτροπής
Λίγες μέρες μετά το βίντεο «Είμαι ο Στέφανος»
Kασσελάκης: Κατατέθηκε από την Τζάκρη υποψηφιότητα και πόθεν έσχες
Η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το πόθεν έσχες του.
Σχεδόν ένα μήνα μετά την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕ του κόμματος, την οποία επικύρωσε και η Πολιτική Γραμματεία, ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει «παρών» στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στον Σωκράτη Φάμελλο, τον Παύλο Πολάκη και τον Νικόλα Φαραντούρη.
Στο βίντεο που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια, ο κ. Κασσελάκης μιλά σε πρώτο πρόσωπο. Αυτοσυστήνεται με τη φράση «Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο», παραπέμποντας στο πρώτο του σποτ πέρυσι το καλοκαίρι, όταν είχε θέσει πρώτη φορά υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.
Προειδοποιεί πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται τώρα ή περνάει στην Ιστορία ως ανάμνηση». Ζητά «συγγνώμη από όσους απογοητεύσαμε», και σε μια έμμεση αναφορά στα εσωκομματικά σημειώνει ότι ζητά συγγνώμη «από τις οικογένειες των παλιών αγωνιστών που μοιράζονταν συντροφικά στα δύο μια μπουκιά ψωμί, όχι μια χούφτα αξιώματα».
Την ίδια ώρα, για τις 8 Νοεμβρίου μετέθεσε η Πολιτική Γραμματεία το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα. Με την απόφαση διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη, εκπρόσωπος του Στέφανου Κασσελάκη στο Οργανο.
Σύμφωνα με κομματικές πηγές στην έκτακτη Πολιτική Γραμματεια αποφασίστηκε να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-10 Νοεμβρίου.
Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο 25/10 και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3 Νοεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.