- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νοτοπούλου: Ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης
«Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά», καταγγέλλει
Νοτοπούλου: Ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - «Δεν είχε μόνο σε μένα επιθετική συμπεριφορά», καταγγέλλει
Η Κατερίνα Νοτοπούλου παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα.
«Μονομαχίες και ιδιοκτησιακές αντιλήψεις για το κόμμα με αφήνουν παγερά αδιάφορη», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Νοτοπούλου, σχολιάζοντας την προαναγγελία της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.
«Η αφίσα του πρώην προέδρου απηχεί και την αντίληψή του για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται για τον "δικό μας ΣΥΡΙΖΑ", αλλά για τον "δικό του ΣΥΡΙΖΑ". Και αυτό γιατί έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη, ένα πολύ έντονο "εγώ" που καταλαμβάνει όλον τον χώρο. Τέσσερα στα πέντε στοιχεία αφορούν το δικό του πρόσωπο, όμως εμείς εδώ δεν είμαστε για να μιλήσουμε για πρόσωπα, αλλά για πολιτικές, οι οποίες δεν χαράσσονται μόνο από έναν», πρόσθεσε.
Ερωτηθείσα για τα υψηλά ποσοστά του κ. Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος απάντησε πως δεν θα ήθελε να σχολιάσει τα δημοσκοπικά ευρήματα. «Τα ποσοστά μας είναι έτσι κι αλλιώς χαμηλά, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου έχει απομακρυνθεί από τους κόλπους της παράταξης και περιμένει να δει ανάληψη ευθύνης, πολιτική σοβαρότητα και αξιοπιστία, χαρακτηριστικά τα οποία ο κ. Κασσελάκης απέδειξε εκ του αποτελέσματος ότι ούτε τα έχει, ούτε επιθυμεί να συμβάλει στην ανάταξη του κόμματος».
«Ο ίδιος είχε πάρα πολύ χρόνο, είχε την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του μετά τη διάσπαση και αποχώρηση των πρώην συντρόφων, ήμασταν κι εμείς δίπλα του, το ερώτημα όμως δεν είναι πόσο λατρεύουμε τον ηγέτη, αλλά πόσο αποτελεσματικοί είμαστε», συμπλήρωσε.
Για την «μάχη» που σημειώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου τη χαρακτήρισε «ανοιχτή», ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος, όπως είπε, «δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».
Τέλος, αναφορικά με τις καταγγελίες της για bullying, κατέληξε:
«Εγώ δεν ποινικοποιώ την πολιτική ζωή, τη διαχωρίζω από όλα τα υπόλοιπα, ακόμη και από επιθετικές συμπεριφορές ή bullying. Προς το παρόν περιμένω την απάντηση του κ. Κασσελάκη, τον έχω καλέσει δημόσια να τοποθετηθεί, δεν το κάνει. Γνωρίζετε ότι δεν ήταν η μόνη αυταρχική συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.