- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ζαχαριάδης κατά Κασσελάκη: Ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%
Νέα πυρά για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος
Ζαχαριάδης: Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος
Νέα πυρά εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης κατά του Στέφανου Κασσελάκη για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος.
«Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να εκπαραθυρωθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά από αυτούς που θέλουν να αναταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τον κ. Κασσελάκη», επεσήμανε αρχικά ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Ακολούθως, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δεν είναι με συνέδρους του 2019, αλλά έχει εκλεγεί από την κομματική βάση το 2022, διευκρινίζοντας πως «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ με τις εκατέρωθεν κατηγορίες για bullying, τότε όχι απλά θα διασπαστούμε, αλλά θα εκραγούμε. Είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία της Κατερίνας Νοτοπούλου και καλώ να δοθούν όλα στη δημοσιότητα».
«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε το 2023 ένα κόμμα του 18% και κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να το πάει στο 8%. Δηλαδή παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση της ΝΔ υφίσταται φθορά, εκείνος όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά μας, αλλά τα μείωσε κιόλας. Όσο ήταν πρόεδρος, το κόμμα δεν ήταν ούτε υπέρ των δικαιωμάτων, ούτε υπέρ της οικολογίας, ούτε υπέρ του κοινωνικού φιλελευθερισμού, ούτε αριστερό, ούτε προοδευτικό. Αντίθετα, έχει χάσει μεγάλο τμήμα της εκλογικής του βάσης και έχει αποδιαρθρωθεί. Δεν μπορώ να είμαι μέλος σε ένα κόμμα που λέει πως το ΝΑΤΟ είναι ιερή συμμαχία», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.