- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων
Oι κανόνες θα διευθετηθούν σε συνάντηση των επιτελείων
ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμφώνησαν στη διεξαγωγή debate από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο διαλόγου θεματικών ενοτήτων καθώς και στη διεξαγωγή απευθείας διαλόγου μεταξύ τους, οι ακριβείς κανόνες του οποίου θα διευθετηθούν στην επόμενη συνάντησή τους.
Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε για το θέμα «Προτείνω το ντιμπέιτ, που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες όλοι μαζί, να γίνει βεβαίως στη δημόσια τηλεόραση και να είναι για πρώτη φορά ένα ανοικτό ντιμπέιτ και όχι ένα ντιμπέιτ προκάτ παράλληλων μονολόγων, όπως τα προηγούμενα διακομματικά ή εσωκομματικά. Αλλά να μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν οι υποψήφιοι, να ρωτήσουν ο ένας τον άλλον κι έτσι να γίνει ένας ανοικτός δημοκρατικός διάλογος».
«Όλοι να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ με πολιτικό πολιτισμό καινοτομεί, ανοίγει νέους δρόμους στην πολιτική συζήτηση στη χώρα μας. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό, θα βοηθήσει και θα έχει και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο στίγμα της δικής του υποψηφιότητας, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών, των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ και εγγυάται την ενότητα, την πολιτική αυτονομία και ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει ακόμα πιο ψηλά.
Επίσης, απέκλεισε κατηγορηματικά σενάρια συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ απέρριψε αντίστοιχο σενάριο συγκόλλησης κομμάτων. «Νομίζω πως όποιοι τα απεργάζονται αυτά, θα κάνουν μεγάλο δώρο στη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζεται χρόνος και χρειάζεται και προσπάθεια. Εύκολες λύσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά», επεσήμανε για όσα ακούγονται περί νέου φορέα στην Κεντροαριστερά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.