- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων
Oι κανόνες θα διευθετηθούν σε συνάντηση των επιτελείων
ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμφώνησαν στη διεξαγωγή debate από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο διαλόγου θεματικών ενοτήτων καθώς και στη διεξαγωγή απευθείας διαλόγου μεταξύ τους, οι ακριβείς κανόνες του οποίου θα διευθετηθούν στην επόμενη συνάντησή τους.
Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε για το θέμα «Προτείνω το ντιμπέιτ, που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες όλοι μαζί, να γίνει βεβαίως στη δημόσια τηλεόραση και να είναι για πρώτη φορά ένα ανοικτό ντιμπέιτ και όχι ένα ντιμπέιτ προκάτ παράλληλων μονολόγων, όπως τα προηγούμενα διακομματικά ή εσωκομματικά. Αλλά να μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν οι υποψήφιοι, να ρωτήσουν ο ένας τον άλλον κι έτσι να γίνει ένας ανοικτός δημοκρατικός διάλογος».
«Όλοι να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ με πολιτικό πολιτισμό καινοτομεί, ανοίγει νέους δρόμους στην πολιτική συζήτηση στη χώρα μας. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό, θα βοηθήσει και θα έχει και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο στίγμα της δικής του υποψηφιότητας, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών, των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ και εγγυάται την ενότητα, την πολιτική αυτονομία και ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει ακόμα πιο ψηλά.
Επίσης, απέκλεισε κατηγορηματικά σενάρια συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ απέρριψε αντίστοιχο σενάριο συγκόλλησης κομμάτων. «Νομίζω πως όποιοι τα απεργάζονται αυτά, θα κάνουν μεγάλο δώρο στη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζεται χρόνος και χρειάζεται και προσπάθεια. Εύκολες λύσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά», επεσήμανε για όσα ακούγονται περί νέου φορέα στην Κεντροαριστερά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.