- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πώς απαντά η Airbnb στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα
«Ένας τυπικός οικοδεσπότης νοικιάζει ένα σπίτι για μόλις 24 διανυκτερεύσεις το χρόνο»
Airbnb: Η θέση της εταιρίας για τις νέες ρυθμίσεις στις βραχυχρόνιες μισθώσεις - «Θέλουμε να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση».
«Σε όλη την Ελλάδα, ένας τυπικός οικοδεσπότης στην Airbnb νοικιάζει ένα σπίτι για μόλις 24 διανυκτερεύσεις το χρόνο», αναφέρει η Airbnb σε δήλωσή της, απαντώντας στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις νέες ρυθμίσεις στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα.
Η Επικεφαλής Public Policy της Airbnb για τη Νότια Ευρώπη, Valentina Reino, έκανε δήλωση για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τις νέες ρυθμίσεις στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα.
Η απάντηση της Airbnb για τις νέες ρυθμίσεις στις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Αναλυτικά η δήλωση της Airbnb:
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τις νέες ρυθμίσεις στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα, η Επικεφαλής Public Policy της Airbnb για τη Νότια Ευρώπη, Valentina Reino, δήλωσε:
«Σε όλη την Ελλάδα, ένας τυπικός οικοδεσπότης στην Airbnb νοικιάζει ένα σπίτι για μόλις 24 διανυκτερεύσεις το χρόνο, ενώ περισσότεροι από ένας στους δύο αναφέρουν ότι το επιπλέον εισόδημα από αυτή τη δραστηριότητα τους βοηθάει να συντηρούν τα σπίτια τους.
»Αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ορισμένες γειτονιές της Αθήνας - όπου η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη ή η διαθεσιμότητα σπιτιών σπάνια - και θέλουμε να συνεργαστούμε με την ελληνική κυβέρνηση σε στοχευμένες και αναλογικές λύσεις που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των οφελών της φιλοξενίας με τις ανάγκες αυτών των περιοχών».
Η Airbnb συνεργάζεται με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από τον Απρίλιο 2021 για την παροχή όλων των δεδομένων της από τις καταχωρήσεις στην χώρα, μια συμφωνία ορόσημο βέλτιστης πρακτικής σε ολόκληρη την Ευρώπη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο επίκεντρο Mercosur, εισαγωγές και αυξημένα κόστη παραγωγής
Εικοσιτετράωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας και τηλεφωνικής γραμμής
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να γράψει για τους αγρότες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια
«Το κίνημα έχει ως μόνο κριτήριο δράσης το κοινό καλό των πολιτών και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας»
Τα πρώτα καλά νέα πιθανόν να έρθουν από τον Μάρτιο
Διαβάστε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού στα social media
Το πρόβλημα που συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα
Η συγκινητική κίνηση πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους - «Όχι» σε συλλαλητήριο στην Αθήνα
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτηση της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ
Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
«Υπογράφουμε κάθε μέρα συμβόλαιο αλήθειας, έστω και αν μερικές φορές γινόμαστε προσωρινά δυσάρεστοι»
«Η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Θετικός ή αρνητικός ο απολογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από μια δεκαετία στα ηνία της ΝΔ;
«Η ΕΕ ξέρει και να επιλέγει έναν ηγέτη όπως ο Πιερρακάκης, που μιλά για "ευρωπαϊκούς πρωταθλητές"» σημειώνει το δημοσίευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.