- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόστολος Γκλέτσος: Εύχομαι ο Τσίπρας να γυρίσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
Γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος
Απόστολος Γκλέτσος: Εύχομαι ο Τσίπρας να γυρίσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σήμερα (10.9) στον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη.
«Δεν έχει να κάνει με προσωπική φιλοδοξία τόσο, όσο με το να βάλουμε πλάτη, να τελειώσουμε με αυτή την περιδίνηση για να πάμε μπροστά», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την απόφαση σχετικά με την υποψηφιότητά του.
«Πάθαμε ένα μεγάλο σοκ στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν είναι ώρα να αναλύσω γιατί φτάσαμε σε αυτό το σοκ. Πρέπει να βγάλουμε ένα πόρισμα. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει χώρο σε κάτι νέο. Εκεί σοκαριστήκαμε πραγματικά, δεν το περιμέναμε και δεν το θέλαμε. Βγήκε ο κ. Κασσελάκης. Την α' Κυριακή ήμουν με τον Ν. Παππά, τη δεύτερη όμως δεν μπορούσα να ήμουν με τους υπονομευτές του Αλέξη και εκείνους που προκάλεσαν τη συντριβή μας, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Χρεώνω στο οικονομικό επιτελείο την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν μου πει ο Αλέξης Τσίπρας να μην διεκδικήσω την ηγεσία δεν θα το κάνω και δεν θα ρωτήσω το γιατί. Έχω μία προσωπολατρεία στον Τσίπρα. Εύχομαι να επιστρέψει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν εκλεγώ θα έχω υπό μάλης το λυσάρι που λέγεται Αλέξης Τσίπρας», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του Απόστολος Γκλέτσος.
Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να είναι συνυποψήφιός του ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γκλέτσος απάντησε: «Θα ήθελα ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος για να πάρει την απάντηση από τη βάση. Είμαι κατά για όλη την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη αυτούς τους 11 μήνες. Δεν ήταν διαγωγή αυτή για αρχηγό αριστερού κόμματος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.