- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλει κάλπες ο Κασσελάκης - Παραπομπή Πολάκη και «87» στο συνέδριο
Τι ζήτησε από τους βουλευτές στο τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλει κάλπες ο Κασσελάκης - «Κάντε μου πρόταση μομφής» απάντησε
Να μην «σηκώσει το γάντι» που του πέταξε νωρίτερα σήμερα ο Παύλος Πολάκης αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα οι 87, αποφάσισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
«Κάντε μου πρόταση μομφής στην ΚΕ. Θα είναι καταστροφικές οι εκλογές για το κόμμα», είπε ο Κασσελάκης στο τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας έτσι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγηθεί το κόμμα με πρωτοβουλία του σε εκλογές γιατί «μία πρόταση μομφής θα τραυματίσει το κόμμα». Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν δημόσια το τελευταίο διάστημα και στελέχη των 87.
Σε αυτή την κατεύθυνση στην τοποθέτησή της η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε, επίσης, εκλογές ενώ κατά της προσφυγής σε νέα κάλπη τάχθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
Ο Κασσελάκης ζήτησε από τους βουλευτές να δεσμευτούν ότι δεν θα φύγουν από την ΚΟ
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, χωρίς να απαντήσει στο αίτημα για άμεση προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες είπε «θεωρώ ότι μια πρόταση μομφής στο πρόσωπό μου πληγώνει και ρευστοποιεί το κόμμα δεν προσφέρει τίποτα και πληγώνει και τον κόσμο μας. Επίσης είναι μια μεγάλη κωλοτούμπα από το ίδιο το όργανο (Πολιτική Γραμματεία) που αποφάσισε καταστατικό συνέδριο.
Στο κλείσιμο της συνεδρίασης ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους βουλευτές να δεσμευτούν ότι δεν θα φύγουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε φεύγοντας «οι απόψεις μου είναι κρυστάλλινες, τις λέω στα όργανα». Από την πλευρά της η Κατερίνα Νοτοπούλου άφησε σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη. «Υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Υπάρχει πλήρης διάλυση του κόμματος με ευθύνη της ηγεσίας.
Με βάση αυτά τα δεδομένα αναμένεται αν τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και οι 87 θα καταθέσουν πρόταση μομφής στην Κεντρική Επιτροπή στις 7-8 Σεπτεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιδράσεις για την πυρηνική ενέργεια που δεν είναι ελληνικό προνόμιο
«Παρουσιάζουμε έναν σχεδιασμό, μια εναλλακτική στρατηγική για τη δίκαιη μετάβαση»
Πώς φθάσαμε στην απόφαση να πάει πιο πίσω το μέτρο
Τα δύο σενάρια και η πρόταση για αύξηση 70 ευρώ
Δεν σταματά η διαδικασία διεύρυνσης
Γιατί δεν θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους και ΑμΕΑ
Το ποσό των 750 ευρώ είναι μεικτό και υπόκειται σε κρατήσεις
Ο βασικός κανόνας για να υπολογίσετε άμεσα το τελικό ποσό που θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό
Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 20%
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.