Η Σμαράγδα Αλεξανδρή των εκπαιδευτικών κοινοτήτων «ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ» μεγάλη νικήτρια των βραβείων του Stelios Foundation
Νέοι και με ωραίες ιδέες - Δείτε όλους τους επιχειρηματίες που αναδείχθηκαν νικητές
Βραβεία του Stelios Foundation για νέους επιχειρηματίες: Οι μεγάλοι νικητές και οι επιχειρηματικές τους δράσεις
Τα 15α βραβεία Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece απονεμήθηκαν σε νέες και νέους επιχειρηματίες, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Stelios Foundation Conference Hall, στην Πλάκα. Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easyfamilyofbrandswww.easy.com και www.easyhistory.info, που συμπεριλαμβάνει και τις easyJet.com, easyHotel.com, easyCar.com, easyFerry.com, easyCinema.gr, και easyEspa.eu, κά), διπλασίασε φέτος το συνολικό ποσό των βραβείων και τίμησε τις προσπάθειες των νέων επιχειρηματιών στην Ελλάδα απονέμοντας τρία βραβεία ύψους 200.000 ευρώ σε νέους επιχειρηματίες κάτω των 35 ετών.
Η μεγάλη νικήτρια του φετινού βραβείο του Stelios Foundation
Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Σμαράγδα Αλεξανδρή, αποσπώντας το πρώτο βραβείο, ύψους 100.000 ευρώ, για τη δημιουργία του επιδραστικού δικτύου εκπαιδευτικών κοινοτήτων ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ. Το ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ, που μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να γίνει το πιο επιδραστικό δίκτυο εκπαιδευτικών κοινοτήτων στο ελληνικό ίντερνετ, είναι μία δημιουργική ομάδα που κάνει έρευνα και μοιράζεται καθημερινά πληροφορίες για τον κόσμο σε κάθε πλατφόρμα, δημιουργεί βιβλία γνώσεων για κάθε ηλικία και έχει χτίσει το δικό της βιβλιοπωλείο - αποκλειστικά με non-fiction βιβλία. Η Σμαράγδα Αλεξανδρή δήλωσε για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου: «Όλη η ομάδα του ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ευχαριστεί από καρδιάς, το Stelios Philanthropic Foundation, για αυτή την ευκαιρία, και κυρίως για την πίστη στο όραμά μας, που είναι το να κάνουμε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται να έρθουν ξανά σε επαφή με τον παιδικό τους ενθουσιασμό και την περιέργεια για τον κόσμο γύρω τους, να εμπνευστούν, και να δουν την γνώση και τη ζωή με άλλο μάτι».
Δεύτερο βραβείο στον Νικόλα Χατζηδάκη για την εφαρμογή διαχείρισης αποστολών με Courier AfterSalesPro
Το δεύτερο βραβείο, ύψους 60.000 ευρώ, απέσπασε ο Νικόλας Χατζηδάκης με την εφαρμογή διαχείρισης αποστολών με Courier AfterSalesPro.
Το After Sales Pro είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αποστολών με Courier που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση (SaaS) για τη δημιουργία και διαχείριση αποστολών μέσω όλων των γνωστών εταιρειών ταχυμεταφορών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή παγκοσμίως. O Νικόλας Χατζηδάκης ανέφερε για τη διάκρισή του: «Ευχαριστούμε θερμά τον Sir Stelios και την ομάδα του για την τιμητική διάκριση, καθώς και κάθε μέλος της ομάδας του AfterSalesPro για τη μέχρι τώρα προσπάθειά του. Αυτή η αναγνώριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, όχι μόνο γιατί το χρηματικό έπαθλο θα ενισχύσει περαιτέρω τα σχέδια ανάπτυξής μας, αλλά και γιατί αποτελεί τιμή να αναγνωρίζεται η δουλειά μας από έναν τόσο σημαντικό και έμπειρο επιχειρηματία».
Το τρίτο βραβείο στον Δημήτρη Αγγελόπουλο για τo e-shop Fearless
Το τρίτο βραβείο, ύψους 40.000 ευρώ, έλαβε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, με τo e-shop Fearless.
H Fearless αποτελεί ένα διαδικτυακό κατάστημα που προσφέρει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για τερματοφύλακες, με έμφαση στα γάντια και καινοτόμα προϊόντα. Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είπε για τη βράβευσή του: «Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Χατζηιωάννου και όλη την ομάδα του Stelios Philanthropic Foundation για την υποστήριξή τους. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί μια τεράστια ώθηση για εμάς, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέα και ξεχωριστά προϊόντα».
Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά παρακολουθώ τη συνεχιζόμενη άνοδο της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται και από τις φετινές υποψηφιότητες. Οι 23 φετινές αιτήσεις ανέδειξαν την πρωτοπορία και τη δημιουργικότητα των νέων επιχειρηματιών που διαμορφώνουν το μέλλον μας. Οι νικητές μας αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του πάθους και της καινοτομίας που διακρίνει τη νέα γενιά. Η προσήλωση και η αφοσίωσή τους αποτελεί έμπνευση για κάθε νέο επιχειρηματία, αλλά και για το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτές τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες, προτρέποντας τους νέους να συνεχίσουν να καινοτομούν και να προχωρούν μπροστά με θάρρος και αποφασιστικότητα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους νικητές μας για το εξαιρετικό τους έργο».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το βιβλίο του «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να γυριστεί στην Αθήνα
Στο πρώτο 15ημερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον Ερντογάν
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.