- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης για Πολάκη: Κοροϊδία εάν δεν τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο;» διερωτάται ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης: Πώς σχολιάζει την επίθεση του Παύλου Πολάκη σε συνεργάτιδά του και τη μη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σήμερα (26.7) όσα υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης για το bullying στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού, αλλά και τη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι η αντίδραση της κ. Λινού ήταν στημένη.
«Αλήθεια πιστεύετε ότι η κυρία Λινού ήταν σε συνεννόηση με μένα ή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κλάψει για να διαγραφεί ο Πολάκης; Αυτές οι συνωμοσιολογίες στο μυαλό του είναι χρήσιμες για να καταλάβετε την αξία των καταγγελιών του. Σε λίγο θα κατηγορεί για σκάνδαλα και τον Τσίπρα και τον Κασελάκη. Γύρω του βλέπει μόνο βρώμικους ανθρώπους και αυτός είναι ο μόνος αθώος που μάχεται για το δίκαιο» είπε στο Action 24 ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Υγείας σχολίασε την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να θέσει μόνο εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη. «Εάν ο κ. Κασσελάκης έχει σκοπό να τον επαναφέρει σε λίγο καιρό, πιστεύω ότι αυτή τη φορά η κοινωνία θα τους σιχαθεί. Δεν νομίζω ότι μπορούν να το ξανακάνουν, τα δάκρυα της κυρίας Λινού θα μείνουν και θα τα βλέπουμε. Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη την καταδίκασε ο κ. Φάμελλος, ο κ. Μπάρκας. Πώς θα μείνει σε ένα κόμμα που τον θεωρούν απαράδεκτο; Εάν δεν τον διαγράψουν από το κόμμα θα έχουν απλώς κοροϊδέψει την κοινή γνώμη. Αν κάνουν ένα πολιτικό χειρισμό θα είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία προς την κοινή γνώμη. Μπορεί να φοβούνται ότι θα κάνει κόμμα, ότι θα τους κόψει ψήφους αλλά το βλέπω δύσκολο».
Άδωνις Γεωργιάδης: Όσα του μετέφερε από το επεισόδιο η συνεργάτιδά του
Ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα όσα του μετέφερε η Νατάσσα Πετρούλια από το bullying που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη. «Ο κ. Πολάκης είχε έρθει για καβγά. Η συνεργάτης μου παρακολουθεί μονίμως τις επιτροπές και σημειώνει τις προτάσεις των βουλευτών και τις συζητάμε για να κάνουμε τη νομοτεχνική επεξεργασία. Με πήρε και μου είπε ότι ο κ. Πολάκης μπαινοβγαίνει και είναι έτοιμος για καβγά μήπως να έρθετε μην γίνει ξανά φασαρία. Δεν πήγα γιατί είχα δουλειά στο υπουργείο Υγείας με το θέμα με τους ιδιώτες γιατρούς. Ο Πολάκης μπαινόβγαινε σαν μαινόμενος ταύρος και με αναζητούσε. Είχε έρθει για καβγά και τελικά επιτέθηκε στην κυρία επειδή προφανώς στο πρόσωπό της είδε εμένα».
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας «ήταν ένα πολύ βαρύ περιστατικό διότι εμείς οι βουλευτές σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται για εμάς ενέχουμε τη θέση του εργοδότη. Ο Πολάκης αυτό που έκανε χθες ήταν το αρχέτυπο του bullying του κακού εργοδότη σε εργαζόμενο. Ο βουλευτής Χανίων επιτίθεται σε μια γυναίκα που εργάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βάλει τα κλάματα και εκείνη δεν μπορεί καν να του απαντήσει. Πιστεύω ότι τα δάκρυα της κυρίας Λινού που κλαίει επειδή βλέπει την άλλη κυρία να κλαίει, εκείνη τη στιγμή διέσωσαν την τιμή του ΣΥΡΙΖΑ. Χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους κατάλαβε ότι αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί».
Διαβάστε επίσης → Πώς ο αμετανόητος Παύλος Πολάκης οδηγήθηκε στη διαγραφή από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.