Όλγα Γεροβασίλη: Διαφωνώ με την αποχώρηση Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την διαφωνία της με την αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτηση στο Χ


Η ανάρτησης της Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή την αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την διαφωνία της με την αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτηση στο Χ.
Η βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός, σχολιάζει την επιστολή του Γιάννη Δραγασάκη με την οποία ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το κόμμα και εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία της με αυτή την απόφαση.
Ωστόσο, επισημαίνει, ότι «κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία».
Η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο Χ
«Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ δεν με βρίσκει σύμφωνη. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία».
Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ δεν με βρίσκει σύμφωνη.
— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) July 18, 2024
Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία.
Πολάκης: Σχολίασε την αποχώρηση Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (18.7.24) ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.
«Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα» γράφει ο Παύλος Πολάκης για την ανακοίνωση του Γιάννη Δραγασάκη ότι παραιτείται από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέροντα και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.
«Αριστερά σημαίνει σύγκρουση με τις πανίσχυρες εταιρείες ενέργειας. Σύγκρουση με όσους λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον», επισημαίνει. Και συνεχίζει: «Όπως έγινε στην περίπτωση της Attica Bank που ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Πρόεδρος του έφεραν στην δημοσιότητα, αδιαφορώντας για όσους ενδεχομένως «ενοχληθούν» επειδή δεν διατηρήθηκε το «σιωπητήριο» μπροστά στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας». «Αριστερά σημαίνει να διατηρείς μια ξεκάθαρη κι αυστηρή στάση απέναντι στην αισχροκέρδεια των Τραπεζών, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεων σου», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.
ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ……(φωτο 1) Απαντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αποχωρηση Δραγασακη(φωτο 2) «Αριστερά...
Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, July 18, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις χειρότερες δικαστικές πλάνες στην ιστορία της χώρας
«Είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας και απαραίτητη η πιο στενή σύμπραξη Αθήνας - Βερολίνου», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Προέρχονταν από χώρα του εξωτερικού
«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να ζητήσουν μία συγγνώμη προς την ελληνική κοινωνία»
Το σχόλιο μετά την κατάθεση του πορίσματος για τα Τέμπη στον Εφέτη Ανακριτή
Πού μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας
«Η Κυβέρνηση με την αδράνειά της υποθάλπει την ασύδοτη σε βάρος των καταναλωτών κερδοσκοπία»
Η ψυχική υγεία όσων έχουν την ευθύνη δεκάδων ζωών πρέπει να ελέγχεται
Yπάλληλος του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας φέρεται να εμπλέκεται σε συστηματική κατάχρηση δημόσιου χρήματος
«Μπαίνει ένα τέλος στη χυδαιότητα» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι δήλωσε για την συγκίνησή της στο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας
Το αεροσκάφος είναι δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο υπουργείο Υγείας
«Ένας άνθρωπος με τις δικές μου καταβολές, θέλει να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Τι απαντά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ για τα περί εισβολής
Τι έδειξαν τα αποτελέσματα σε άλλα ερωτήματα
Μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις στην ατζέντα
Διαθέτει παροχές που επιτρέπουν την εκτέλεση πτήσεων μεγάλων αποστάσεων
Ξεκίνησε παράλληλα έρευνα στο αρχείο της επιχείρησης
To νομοσχέδιο έχει τεθεί προς διαβούλευση
Για τη συμφωνία Μητσοτάκη-Μελόνι που αφορά στις νέες επενδύσεις στους ελληνικούς σιδηροδρόμους μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.