- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερουλάνος: Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και δύο πράγματα μαζί, θα το κρίνει ο κόσμος
«Αν δεν μιλάμε για το σχέδιο μας για τη χώρα, πώς θα πείσουμε τους πολίτες» σημειώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Παύλος Γερουλάνος: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Η απάντηση για τον Χάρη Δούκα
Ο Παύλος Γερουλάνος διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ήδη έχει ξεκινήσει την καμπάνια του για τη συλλογή υπογραφών υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.
Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε σήμερα (12.7) στο Mega για την ευκαιρία που έχασε το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα, αλλά και το αν θα μπορούσε ο Χάρης Δούκας να είναι παράλληλα και πρόεδρος του κόμματος -αν και εφόσον εκλεγεί -, αλλά και δήμαρχος Αθηναίων. «Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και τα δύο πράγματα μαζί, θα το κρίνει ο κόσμος», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος πρόεδρος για τις εσωκομματικές εκλογές. \
Παύλος Γερουλάνος: Αν δεν μιλάμε για το σχέδιο μας για τη χώρα, πώς θα τους πείσουμε;
«Μπορούμε να πάμε από το ΠΑΣΟΚ που έχουμε στο ΠΑΣΟΚ που μας αξίζει. Είναι μία πολύ κρίσιμη διαδικασία για το ΠΑΣΟΚ. Η κοινοβουλευτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ δεν έχει σταματήσει. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει γιατί ο κόσμος θέλει να συμμετέχει. Εγώ είπα στο πολιτικό συμβούλιο για πέντε αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα. Μέσα σε αυτές είναι και η ηγετική ομάδα. Η αρχηγία για εμένα είναι τελευταία. Πρώτο είναι το πρόγραμμα, να αλλάξουν οι οργανωτικές δομές του κόμματος, να ενισχυθεί η επικοινωνία του κόμματος, και μία ηγετική ομάδα που θα μπορεί να ακουμπήσει ο πολίτης. Όσο σχολιάζουμε ο ένας τον άλλον, δεν μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου που είναι η ακρίβεια. Αν δεν μιλάμε για το σχέδιο μας για τη χώρα, πώς θα τους πείσουμε;», είπε ο Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε ότι «σήμερα έχουμε ένα συγκεντρωτικό μοντέλο γύρω από το Μαξίμου, το οποίο συγκεντρώνει και την εξουσία και τον πλούτο. Η πορεία που ξεκινάμε τώρα θα τελειώσει στις εθνικές εκλογές. Και στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κοιτά τη ΝΔ στα μάτια και να κερδίσει. Και για να το κάνει αυτό, πρέπει να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Ο κόσμος ζητά ένα κράτος που να λειτουργεί και πιστεύω πως εάν δώσουμε στον κόσμο τις απαντήσεις του το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει, η κίνηση στις εκλογές θα είναι πολύ γρήγορη».
Ο Παύλος Γερουλάνος ρωτήθηκε ακόμα για τους λόγους για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν ανέβασε τα ποσοστά του: «Θεωρώ πως ενώ είχαμε σοβαρές θέσεις και ενώ είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, χάσαμε χρόνο και στο τέλος έμοιαζε το ΠΑΣΟΚ διφορούμενο, όπως στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τα πανεπιστήμια. Όλα αυτά ήταν θέματα που ξέραμε πως θα τα φέρει η κυβέρνηση, τα χειριστήκαμε προς το τέλος της διαδικασίας και εκεί ο κόσμος δεν κατάλαβε τι εκπροσωπούσαμε».
Ο Παύλος Γερουλάνος για την υποψηφιότητα Δούκα
Επιπλέον, σχολιάζοντας το αν θα μπορούσε ο Χάρης Δούκας να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα δήμαρχος Αθηνών είπε: «Το εάν μπορεί ο κ. Δούκας να κάνει και τα δύο πράγματα μαζί, θα το κρίνει ο κόσμος. Οι δήμαρχοι πρέπει να έχουν πραγματική δύναμη ώστε να κάνουν περισσότεροι δουλειά από σήμερα. Αυτό όμως πρέπει να γίνει κεντρικά».
Διαβάστε επίσης → Οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ μαζεύουν υποστηρικτές, αλλά και μπηχτές
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση της ψυχολόγου και οι λόγοι της απόφασής της
«Να μην στείλουμε ποτέ ξανά το λογαριασμό στα παιδιά μας», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών
Οι δηλώσεις υποβάλλονται από 21 έως και 31 Σεπτεμβρίου
«Αβάσιμοι, απολύτως απαράδεκτοι και απορριπτέοι ισχυρισμοί»
Από αύριο οι ενστάσεις
Με τη νέα ρύθμιση θεσπίζεται για πρώτη φορά σύστημα επισήμανσης ληξιπρόθεσμων οφειλών
Δείτε αν είστε στους δικαιούχους
Διπλά χαρτοφυλάκια για Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη και Θεόφιλο Ξανθόπουλο
Νέες ανατιμήσεις προσεχώς στην αντλία
Πού και μέχρι τι ώρα κάνετε την αίτηση
Τρεις ημέρες νωρίτερα η πληρωμή αυτόν τον μήνα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
Πόσοι θα είναι οι τελικοί δικαιούχοι
Τι λεφτά θα πάρουν 8.552 συνταξιούχοι του Δημοσίου
Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου
«Οδύσσεια» και «Ιθάκη» πρωταγωνιστούν στην ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Η προθεσμία και τα πρόστιμα
Αναδρομικά για το 2024 και νέα πίστωση έως το τέλος Νοεμβρίου για τα μισθώματα του 2025
Είχαν καταργηθεί το 2012
Περισσότερες δυνατότητες Erasmus για τους εκπαιδευτικούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.