- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερουλάνος: Της απελπισίας οι συζητήσεις για συνεργασία στην Κεντροαριστερά
Εκτίμηση για μεγάλη προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες
Παύλος Γερουλάνος: Πώς σχολιάζει τις συζητήσεις για συνεργασία στην Κεντροαριστερά - Εκτίμηση για μεγάλη προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες
Για τη συζήτηση γύρω από την Κεντροαριστέρα μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος σήμερα (11.7) στον ΣΚΑΪ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι όσα λέγονται για την κεντροαριστερά βρίσκονται σε λάθος κατεύθυνση και δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος θα κάνει άνοιγμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις.
«Όσα λέγονται για την Κεντροαριστερά είναι εντελώς στη λάθος κατεύθυνση, διότι κανείς δεν λέει πώς. Το να μιλάμε για ένα σενάριο φαντασίας, καταλαβαίνετε βγάζει τη συζήτηση από τα προβλήματα του κόσμου. Πρόκειται για απολύτως συζητήσεις απελπισίας ή τουλάχιστον προσμονής για κάτι καινούργιο», είπε ο Παύλος Γερουλάνος, σημειώνοντας ότι η συζήτηση που αφορά περισσότερο τους πολίτες, είναι εκείνη επί των λύσεων γύρω από προβλήματα της καθημερινότητας, όπως το ζήτημα της ακρίβειας.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι η προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου για τη νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγάλη και πρόσθεσε:
«Αν η εκλογική μας βάση ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, σημαίνει ότι ο δεύτερος θα έχει πείσει πως τα ελαττώματά του που εμείς αναδείξαμε, μπορεί να τα αλλάξει. Προφανώς, θα πρέπει να είμαστε από πίσω του να τον στηρίξουμε».
Παύλος Γερουλάνος: Σωστή η στάση του ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ο Παύλος Γερουλάνος ρωτήθηκε και για τη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο ζήτημα ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων. Ο κ. Γερουλάνος είπε ότι η στάση ήταν μεν σωστή, συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης άλλαξε άρδην στάση σε σχέση με τις δεσμεύσεις που είχε πει επί του νομοσχεδίου. «Δεν κάναμε ποτέ μπρος-πίσω. Αυτό που είπαμε είναι ότι οποιοδήποτε άνοιγμα αγοράς σε μια χώρα με δίψα για τα πτυχία, πρέπει να γίνει σταδιακά με αξιολόγηση των πτυχίων».
Σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, ο Παύλος Γερουλάνος είπε ότι ο ΦΠΑ πρέπει να μειωθεί για τα είδη πρώτης ανάγκης, διότι είναι το πρώτο μέτρο ανακούφισης που «χτυπά» την ακρίβεια, δεδομένου ότι «σου δίνει τη σιγουριά ότι μπορείς να σταθείς στα πόδια σου με τις δικές σου δυνάμεις, σε αντίθεση με τα pass που σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε μια διαδικασία ελεημοσύνης».
Διαβάστε επίσης → Οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ μαζεύουν υποστηρικτές, αλλά και μπηχτές
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.