- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρέντυ Μπελέρης: Ποινή φυλάκισης δύο ετών - Η απόφαση του Εφετείου Τιράνων - Παραμένει κρατούμενος
Παραμένει κρατούμενος ο Φρέντυ Μπελέρης, καθώς το Εφετείο Τιράνων υιοθέτησε την πρωτόδικη απόφαση και τον καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης.
Σύμφωνα με την απόφαση του αλβανικού δικαστηρίου, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντυ Μπελέρης, θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο.
Φρέντυ Μπελέρης: Ποινή 2 ετών για απόπειρα εξαγοράς ψήφων
Ο γιος του Φρέντυ Μπελέρη, Πέτρος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για μία «απόφαση ντροπή που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει» και για «δίκη παρωδία».
«Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα και σε οποιοδήποτε δικαστικό σύστημα που λειτουργούσε με κανόνες κράτους δικαίου η αθώωση μου θα ήταν μονόδρομος ασχέτως της εκλογής μου ή μη. Από δω και μπρος το πρόβλημα θα το έχει ο Ράμα», τονίζει σε συνέντευξή του στο CNN Greece ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής και εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρης, μέσα από τις αλβανικές φυλακές όπου κρατείται.
«Ο Ράμα λειτούργησε σαν κοινός πραξικοπηματίας. Εγώ άντεξα τόσους μήνες παρά την αδικία και το πραξικόπημα σε βάρος μου. Θα αντέξω μερικές βδομάδες ακόμα αν χρειαστεί» σημειώνει ο εκλεγμένος με τη ΝΔ ευρωβουλευτής, σημειώνοντας πως έχει προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεσή του «και τότε κάποιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν».
Στην ίδια συνέντευξη στο CNN Greece o Φρέντης Μπελέρης εκτιμά πώς ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ενδιαφέρεται η χώρα του να μπει στην ευρωπαϊκή οικογένεια «μόνο στα λόγια». «Στις πράξεις όμως τα όσα κάνει απομακρύνουν την Αλβανία από την Ευρώπη. Ευρωπαϊκή προοπτική με καταστρατήγηση του κράτους δικαίου – όπως έχει γίνει στη δική μου περίπτωση – δεν υπάρχει», επισημαίνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γάλλος πρόεδρος θα φτάσει στην Κύπρο, λίγες ημέρες μετά την επίθεση με drone στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι
Η κυριακάτικη ανασκόπηση του πρωθυπουργού
Οι ευχές του πρωθυπουργού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Aντικαθιστά μετά από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας το πρώην ΣΔΟΕ
Βασικό ζήτημα οι τιμές της ενέργειας εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
«Ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 82 ετών
Δημοσίευμα παρουσίαζε την κόρη του πρωθυπουργού να έχει επιστρέψει με ιδιωτικό τζετ και κόστος 50.000 ευρώ
Η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή
Ισχυρή επίδοση της ελληνικής οικονομίας – Επενδύσεις +9%, μισθοί +6,6% και βελτίωση εμπορικού ισοζυγίου
Kαταβάλλονται 70 εκατ. ευρώ σε 73.000 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη νέα ρύθμιση που θα ισχύσει από τις επόμενες εθνικές εκλογές
Κλιμάκωση ΗΠΑ - Ιράν και φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ ωθούν το Brent σε νέα άνοδο
Συντονισμένη επιχείρηση της ΔΙ.Μ.Ε.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Κόρινθο και Κατερίνη
Η υπουργός παρουσιάζει την ψηφιακή δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση 10.000 ωφελούμενων
Ιστορικό ρεκόρ στην ασφαλιστική αγορά με παραγωγή άνω των 6 δισ. ευρώ και πρόστιμα 55 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες
«Ανέδειξε τον πολιτισμό σε κεντρικό στοιχείο για την Ελλάδα της Αλλαγής» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Με αφορμή τη μεταφορά πυραύλων Patriot στην Κάρπαθο
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.