- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νίκος Αναδιώτης: Τώρα θα μάθω πώς λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
«Θέλω τα παιδιά μου να βλέπουν έναν δημοκράτη άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα του», είπε ο ευρωβουλευτής της «Νίκης»
Ευρωεκλογές 2024 - Νίκος Αναδιώτης: Οι νέες δηλώσεις για την εκλογή του στην Ευρωβουλή
Ο Νίκος Αναδιώτης εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη». Το πρωί της Δευτέρας (10.6) έκανε νέες δηλώσεις για την εκλογική επιτυχία του και δήλωσε έτοιμος να μεταβεί στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, αλλά και έτοιμος να ενημερωθεί για το πώς λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Εμείς προσπαθούσαμε να ανεβάσουμε τα ποσοστά της Νίκης, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα είμαι ένας εκ των 21 ευρωβουλευτών» δήλωσε στο Action 24 ο Νίκος Αναδιώτης και συνέχισε: «Τώρα θα μάθω και θα ενημερωθώ πώς λειτουργεί το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ξέραμε ότι όποιος και αν εκπροσωπήσει τη Νίκη δεν θα πάει μόνος του, θα έχει την καλύτερη δυνατή επιστημονική υποστήριξη. Θα υπηρετήσω ό,τι μου ζητηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω τα παιδιά μου να χαίρονται για μένα, να βλέπουν έναν δημοκράτη άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα του».
Ο Νίκος Αναδιώτης απάντησε και στον χαρακτηρισμό «ακροδεξιά» για το κόμμα «Νίκη»: «Μας λυπεί να μας βάζετε στην ακροδεξιά, είμαστε υπέρ των εθνών - κρατών της Ευρώπης, όχι του ολοκληρωτισμού, θέλουμε να σεβόμαστε το κάθε έθνος ξεχωριστά όπως και αυτό εμάς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.