- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Βούλα Κεχαγιά: Καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη
Σήκωσε το «γάντι» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Ευρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ Μητσοτάκη-Κασσελάκη ζητάει η Βούλα Κεχαγιά - Σήκωσε το «γάντι» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να προσέλθει σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει Ευρωεκλογών, απηύθυνε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή της δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου».
Το μήνυμα της Βούλας Κεχαγιά για ντιμπέιτ του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη
«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπονόησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτως ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα», υπογραμμίζει η Βούλα Κεχαγιά.
«Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί», σημειώνει και συνεχίζει: «Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πώς αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.
Στη διάθεσή τους».
Η απάντηση της ΝΔ για Πόθεν Έσχες Κασσελάκη και debate
Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού:
«Εννέα αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του. Όπως, επίσης, πανικό προδίδει να ζητάς ντιμπέιτ λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν έχεις αποφύγει ακόμα και τη διακαναλική και όταν στις περισσότερες "απλές" συνεντεύξεις το βάζεις στα πόδια!
»Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στον κ. Κασσελάκη με τα πολλά νέα ερωτήματα που προέκυψαν χθες μετά την "κατάθεση" του ιδιότυπου excel που βάφτισε "πόθεν έσχες", στην απάντηση των οποίων σίγουρα δεν βοηθάει ο πανικός.
»Όπως και να 'χει, εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τα σημαντικά διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών σχετικά με το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, την κοινή αμυντική πολιτική, τον πόλεμο στην ακρίβεια μέσω των εργαλείων της ενιαίας αγοράς, την πράσινη μετάβαση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που περνάει μέσα από τις μάχες που θα δοθούν τα επόμενα 5 χρόνια στις Βρυξέλλες.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.