- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρέντυ Μπελέρης: Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε
Οι δηλώσεις του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ
Φρέντυ Μπελέρης: Οι δηλώσεις του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ
ο δικό του ισχυρό μήνυμα μέσα από τις αλβανικές φυλακές έστειλε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Φρέντυ Μπελέρης.
Οι δηλώσεις του Φρέντυ Μπελέρη
Ο Φρέντυ Μπελέρης. μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και σχολίασε το γεγονός της κράτησής του στις φυλακές κάνοντας λόγο πως ο κ. Ράμα και το αλβανικό καθεστώς ελέγχουν τη δικαιοσύνη.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Στόχος μου ήταν να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως δημάρχου Χειμάρρας. Δεδομένου ότι το αλβανικό καθεστώς και ο κ. Ράμα ελέγχουν τη δικαιοσύνη και σχεδόν όλες τις εξουσίες στην Αλβανία, δεν μου επέτρεψαν, κάνοντας ένα πραξικόπημα, να αναλάβω τα καθήκοντα που μου ανέθεσε ο Χειμαρριώτικος λαός».
Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές: «Ασφαλώς η υποψηφιότητά μου είναι μία μεγάλη υποχρέωση, μία μεγάλη τιμή που μου έγινε από πλευράς του Έλληνα Πρωθυπουργού. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Χειμαρριωτών, αλλά και για το σύνολο των ομογενών στην Αλβανία.
»Μου δίνει δύναμη, κουράγιο η στήριξη του Χειμαρριώτικου λαού, τώρα η στήριξη όλων των Ελλήνων. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα μηνύματα συμπαράστασης παίρνω από πολλούς συμπατριώτες μου από όλα τα μέρη της Ελλάδας», σημείωσε. Προσέθεσε, δε, ότι «σε κανένα σημείο δεν σκέφτηκα να κάνω έναν συμβιβασμό με το αλβανικό καθεστώς ή να δεχτώ έκπτωση σε αυτά που πιστεύω». «Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε».
Το μήνυμα του προς τους Έλληνες: «Η εκλογή μου στην ευρωβουλή, αν πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του Θεού και, ασφαλώς, των απανταχού Ελλήνων, θα μου δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου για τη δημοκρατία και για το κράτος δικαίου. Πρέπει να βγούμε από αυτή τη μάχη, ως ελληνισμός, περήφανοι και ελεύθεροι. Η δύναμή τους μου δίνει δύναμη να αντέξω και να πάμε τα πράγματα πιο πέρα. Να πάμε τη φωνή της ελληνικής μειονότητας στην Ευρώπη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.