Πολιτικη & Οικονομια

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο - Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό

«Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το αντιμετωπίσουμε»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο: Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο: Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό

Δόμνα Μιχαηλίδου: Στη Νάξο η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης - Η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό στο επίκεντρο

Στη Νάξο βρέθηκε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, για να συζητήσει το θέμα της εύρεσης εργαζομένων στον τουρισμό και στον κλάδο της εστίασης. Όπως ανέφερε η υπουργός «το πρόβλημα εύρεσης εργαζομένων στον τουρισμό και στον κλάδο της εστίασης είναι υπαρκτό και ως Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το αντιμετωπίσουμε. Στηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις προς όφελος της εθνικής οικονομίας».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο με το κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο με το κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Η κ. Μιχαηλίδου επισκέφθηκε τη Νάξο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Νίκο Μηλαπίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ., Δημήτρη Φραγκάκη, τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρο Βαρβέρη, τον Διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη και τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, με το κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που βρέθηκε στη Νάξο και τον Γ.Γ. του ΕΟΤ, συναντήθηκε με τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη, τον Δήμαρχο Νάξου Δημήτρη Λιανό και τον Πρόεδρο της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Αντώνη Μανιό.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο: Η έλλειψη προσωπικού σε τουρισμό και εστίαση στο επίκεντρο 

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάξου, Καλίτσα Φραγκίσκου. Εκεί η Δόμνα Μιχαηλίδου είδε τα σχέδια για τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου στο οποίο πλέον γίνονται και χειρουργεία κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο - Συνάντηση με φορείς και παράγοντες
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο - Συνάντηση με φορείς και παράγοντες

Στα γραφεία του ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ, στο νησί, η Δόμνα Μιχαηλίδου μαζί με το κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει διεξοδικά με τους εργαζόμενους αλλά και πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις προτάσεις τους για το πως θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η έλλειψη προσωπικού, που επηρεάζει βασικούς κλάδους της οικονομίας όπως τον τουρισμό, την εστίαση και την αγροτική παραγωγή, βρέθηκε στο επίκεντρο της ανοικτής συζήτησης που έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο του νησιού παρουσία εκπροσώπων επαγγελματικών φορέων, επιχειρηματιών και εργαζομένων. Στη συνέχεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου, είχε την ευκαιρία να περιδιαβεί στο κέντρο του νησιού και να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου συνομίλησε με πολίτες της Νάξου
Η Δόμνα Μιχαηλίδου συνομίλησε με πολίτες της Νάξου

«Με οργανωμένο σχέδιο έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε τις στρεβλώσεις και τα κακώς κείμενα. Βρισκόμαστε δίπλα σε όλες και όλους από άκρη σε άκρη της χώρας. Ακούμε και πράττουμε πάντα με το συμφέρον των συμπολιτών μας», είπε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ταχυδρόμος των ευρωεκλογών χτυπάει πάντα μια φορά
Ο ταχυδρόμος των ευρωεκλογών χτυπάει πάντα μια φορά

«Η Ευρώπη σε πολλά σταυροδρόμια, παλεύει με τους δαίμονες και τις αντιφάσεις της. Η Ελλάδα, πάλι, είναι πιο ξέγνοιαστη. Αντί να πάει να ψηφίσει, πάει για μπάνιο. Αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι»

Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο
Ρεπορτάζ για τη γραφειοκρατία: Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο

«Η γραφειοκρατία είναι γραφειοκρατία. Νομοθετείται από άσχετους μανδαρίνους και προωθείται από υπουργούς, οι οποίοι αντιδρούν φοβικά στους κατά καιρούς πανικούς, εξίσου άσχετων τηλεπερσόνων»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.