- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές: «Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει και δύναμη για την Ελλάδα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 10 χρόνια πριν
Νέα Δημοκρατία: Το νέο σποτ για τις ευρωεκλογές - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 10 χρόνια πριν
Νέο προεκλογικό σποτ διαρκείας 51 δευτερολέπτων για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έβγαλε στον «αέρα» η Νέα Δημοκρατία. Στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με 10 χρόνια πριν, που η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη κινδύνευε.
«Τα σύνορα της Ελλάδας έγιναν στην πράξη σύνορα της ΕΕ» λέει ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο νέο αυτό σποτ της Νέας Δημοκρατιας στην κρίση του μεταναστευτικού στον Έβρο το 2020 και τονίζει ότι θωρακίστηκε η χώρα.
Το νέο σπότ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές
Ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει τη σημασία της ΕΕ και των ευρωεκλογών, καθώς τα επόμενα 5 χρόνια θα ληφθούν αποφάσεις που θα μας επηρεάσουν, όπως για το μεταναστευτικό, για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Κοινή Άμυνα.
Όπως επισημαίνει, πρέπει να εδραιωθεί η θωράκιση της Ελλάδας σε ένα δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον πολέμων και κρίσεων.
«Δύναμη στην Ευρώπη σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα» αναφέρει, και καταλήγει: «Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμη βήμα μπροστά και ερχόμαστε, σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».
Το μήνυμα του πρωθυπουργού αναλυτικά:
«Πριν από δέκα χρόνια η θέση μας στην Ευρώπη κινδύνευε. Σήμερα, όλα έχουν αλλάξει. Τα ελληνικά σύνορα έγιναν στην πράξη σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με σκληρή δουλειά εξασφαλίσαμε περισσότερους πόρους για την πατρίδα μας. Η φωνή μας έχει πια βάρος και κύρος στις Βρυξέλλες. Τα επόμενα χρόνια, εδώ θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις: μεταναστευτικό, αγροτική πολιτική, κοινή άμυνα. Μέσα σε ένα δύσκολο κόσμο πολέμων και απειλών πρέπει να εδραιώσουμε τη θωράκιση της χώρας, αλλά και να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ευημερία για όλες και για όλους. Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει και δύναμη για την Ελλάδα. Για αυτό οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί, ακόμα ένα βήμα μπροστά, και ερχόμαστε πιο κοντά στην Ευρώπη».
Δείτε το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.