- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τα tweets του Forrest Gump 315
(Μέλος της επιτροπής αγώνα επίσπευσης της κατασκευής μαύρης ζαχαρίνης, προκειμένου να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το Μοχίτο διαίτης)
(Πείτε μια γνώμη)
- Βενετοπερίστερο: η ειδική εκείνη συνο-μοταξία ευτραφούς περιστεριού, που διαβιεί έξω από φούρνους και αναζητά την τροφή του σε απομεινάρια τυρόπιτας σφολιάτας και τρίμματα πιροσκί.
- Πατριωτικο-μετωπική λογική είναι να συνεννοείσαι με ένα αντιπατριωτικό, παγκοσμιοποιημένο τηλεοπτικό δίκτυο, που είναι γνωστό φερέφωνο ανθελληνικών θέσεων, προκειμένου να σε βοηθήσει να πεις σε όλο τον κόσμο ότι «ο πρωθυπουργός σου είναι ένα αντιπατριωτικό παγκοσμιοποιημένο πιόνι, γνωστό φερέφωνο ανθελληνικών θέσεων». Και να είσαι υπερήφανος γι’ αυτό!
- Λέγεται επίσης και «τηλεοπτικό σύν-δρομο της Ευγενίας Μανωλίδου».
- Με τη διαφορά ότι η Ευγενία Μανωλίδου έχει περισσότερη αξιοπρέπεια από τους «οργισμένους ακτινολόγους» που αντιδρούν μπροστά στις κάμερες του BBC όπως ακριβώς η Έφη Θώδη μπροστά σε κάμερες μεσημε-ριανάδικου.
- Και επιπλέον, η Ευγενία Μανωλίδου φρο-ντίζει τουλάχιστον να κόψει τα νύχια των ποδιών της πριν την παράσταση.
- Και μια που το ’φερε η κουβέντα: υπάρχει περίπτωση μέρος –έστω– της αγανάκτησης του ακτινολόγου παπου-τσορίπτη να οφείλεται στο γεγονός ότι του ζητήθηκε πλέον, εκτός από τα νύχια του, να κόβει ΚΑΙ αποδείξεις;
- Γαργαροβλιά: πρόσφατος όρος πολιτικής ηθικής που αφορά τη γενικευμένη πολι-τική στάση της «γαργάρας». Ειδικά ως προς τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε πριν από εννιά μήνες ο επανακάμψας Ντίνος Ρόβλιας.
- Η πιο απολαυστική στιγμή στο Kontra TV είναι να παρακολουθείς τον Γιώργο Κουρή να «απασφαλίζει», όταν, την ώρα που καταγγέλει τους πάντες, κάποιος ξεχνιέται και αναφέρει μπροστά του τις (απαγορευμένες) λέξεις «πάταξη», «της» και «φοροδιαφυγής».
- Πιο αστείο ακόμα και από το να τον ακούς να λέει τη λέξη «γκολτεμπόης» – προφέ-ροντάς την όπως ακριβώς πρόφεραν στις παλιές ελληνικές ταινίες το «τεντιμπόης».
- Και εννοώντας φυσικά τα Golden Boy(s).
- Αντίθετα, το ύφος «κρεμα-σμένα -ματάκια-σα-να-κοιτάζω-ένα-δαρμένο-κουτάβι-με-συναδελφική-αλληλεγγύη» του Τέρενς Κουίκ έχει βρεθεί εκτός κωμικού top-5.
- Προφανώς γιατί «κάηκε» από τη συνεχή επανάληψη.
- Έναρξη τηλεοπτικής σεζόν 2010-2011 ονομάζεται η εποχή εκείνη κατά την οποία άνθρωποι που πέρασαν τις διακοπές τους μιλώντας με τους υπεύθυνους κουτσο-μπολίστικων περιοδικών για να κανονίζουν τη φωτογράφισή τους παθαίνουν κατάθλιψη.
- Διότι συνειδητοποιούν πως είναι υπο-χρεωμένοι να ξαναρχίσουν να μιλάνε σα να απευθύνονται σε λοβοτομημένους.
- Βέβαια υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος γι’ αυτό. Επειδή όντως απευ-θύνονται σε λοβοτομημένους. Αφού είναι οι μόνοι που απέμειναν να τους παρα-κολουθούν.
- Και αν σταματήσουν να μιλάνε σα να απευθύνονται σε λοβοτομημένους, τότε θα μείνουν άνεργοι.
- Προς υποψήφιους περιφερειακών εκλογών και άλλους υπεύθυνους επικοινωνίας: το να αναφέρεις κάτω από το «ψηστηριακό» e-mail που στέλνεις ότι «δεν είναι spam επειδή σύμφωνα με το νόμο “τάδε” αναφέρεται το όνομα του αποστολέα» είναι σα να λέει αυτός που βρίσκεται στην τουαλέτα ότι «δεν κατουράει», επειδή έχει ανοιχτή την πόρτα και όλοι βλέπουμε ποιος είναι.
- Στην ιστορία του διαδικτύου, συνερ-γάστηκαν μερικά εξαιρετικά μυαλά…
- ...εφαρμόστηκαν μερικές από τις πλέον πρωτοποριακές ιδέες…
- …εξελίχθηκε, με ταχύτητα που δεν έχει εμφανισθεί ξανά στην ιστορία της ανθρω-πότητας, μια νέα γλώσσα υπολογιστών…
- ...και όλα αυτά για να μπορεί κάποιος, ένα απόγευμα Δευτέρας του Σεπτεμβρίου, να δει επιτέλους σε αποκλειστικότητα «Ποιο Παπούτσι θα βάλει η Καλομοίρα στο Γάμο της και ποιο στο Πάρτι που θα ακολουθήσει!».
- Περαίωση: το να γίνεσαι επίσημα δημότης Πειραιά, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα να τον αποκαλείς με το χαϊδευτικό «Περαία».
- Σοβαρά τώρα: αν δεν τους ξέρατε, με σβηστό ήχο, θα μπορούσατε να καταλάβετε πότε μιλάνε στην τηλεόραση οι φορτηγατζήδες και πότε οι πρόεδροι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού;
Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας Τηλεσκηνοθέτης στο Κontra TV
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιαίτερης σημασίας είναι τα έργα στην Αλεξανδρούπολη, την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, τη Στυλίδα και τον Βόλο
«Πρόκειται για ένα τοπόσημο που αναδείχνει την τάση του ανθρώπου προς το υψηλό, δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των φοιτητών και των οικογενειών τους»
Στη διαδρομή, ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από πολίτες και επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή
«Να δω τι θα κάνει σε λίγους μήνες που δεν θα είναι καν βουλευτής», έγραψε ο υπουργός Υγείας
Αξιοποιήθηκαν έσοδα από την επαναϊδιωτικοποίηση των τραπεζών προς τον EFSF
«Αλλάζει η όψη των σχολείων μας και δημιουργείται μία πολύ καλή πρακτική», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
Επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας στο Πρότυπο Δημόσιο Ωνάσειο Γυμνάσιο και Λύκειο Κολωνού
Συνεδρίασαν Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας και Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
«Δεν γνωρίζω καν από πού ξεκίνησε η σχετική συζήτηση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Πώς επηρεάζονται εισιτήρια αγώνων, έκδοση παραβόλων και ταυτοτήτων, ΚΕΠ, λογιστήρια, τιμολόγια B2G, τραπεζικές εργασίες και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες
Αναμένεται το σχετικό πόρισμα μετά από νέα αυτοψία και μετρήσεις
«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι κατάλληλος για μαθήματα ενσυναίσθησης»
Το ΠΑΣΟΚ συριζοποιείται όχι μόνο σε επίπεδο στελεχών αλλά και σε επίπεδο λόγου και αισθητικής
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισήμανε ότι οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ βρίσκονται στο καλύτερο σημείο
Πότε δικάζονται Σκρέκας, Μπουκώρος και Σενετάκης
«Νόμιμο το μηχάνημα βιοανάδρασης»
«Δεν χρειαζόμαστε άλλον έναν θεομπαίχτη»
«Παρών» το ΠΑΣΟΚ, καταψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.