- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπελέρης: Η υποψηφιότητα προκάλεσε κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Και διαδικτυακές αψιμαχίες Πολάκη - Γεωργιάδη
Φρέντι Μπελέρης: Η υποψηφιότητα του προκάλεσε κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρωθυπουργός δεν θυμήθηκε κανέναν Μπελέρη και καμιά ομογένεια τώρα», τόνισε στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη στον ΣΚΑΪ, ότι η ΝΔ εκμεταλλεύεται ψηφοθηρικά την υποψηφιότητα.
Μαρινάκης: Συμβολίζει έναν άνθρωπο που στο όνομα του παραβιάστηκε το κράτος δίκαιου
«Πριν περίπου ένα χρόνο βρέθηκε εκεί (στη Βόρεια Ήπειρο) να δουν την υποδοχή που είχε» τόνισε ο κ. Μαρινάκης για τον πρωθυπουργό. Το ψηφοδέλτιο έχει 42 άξιους υποψηφίους και υποψήφιες, ο καθένας με την πορεία τους, ένας εξ αυτών είναι ο Μπελέρης παρατήρησε ο κ. Μαρινάκης.
«Ο Φρέντης Μπελέρης συμβολίζει έναν άνθρωπο που στο όνομα του παραβιάστηκε το κράτος δίκαιου, το τεκμήριο αθωότητας, είναι ο νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Έλληνας από την ομογένεια στη Βόρεια Ήπειρο κι ενώ απαιτούσαμε όλοι, όχι ως ΝΔ, ως Έλληνες, να έχει δίκαιη δίκη, καταδικάστηκε, δεν έχει ορκιστεί ακόμα».
Μού κάνει φοβερή εντύπωση, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι αυτοί που δήθεν κόπτονται για το κράτος δίκαιου, άλλα κατάπιναν αμάσητους αυτούς που απειλούσαν δημοσιογράφους, αυτούς έχουν καταδικαστεί 13-0, να ενοχλούνται που θέλει ένας άνθρωπος να είναι υποψήφιος με το κόμμα που επιθυμεί, με το κόμμα που ανήκει σε όλα του τα χρόνια, για να στείλει αυτό το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη.
«Σε κάποιες εβδομάδες θα γίνει το εφετείο του Μπελέρη. Σε περίπτωση που καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό είναι πολύ πιθανή η παρεπόμενη ποινή στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων… Εμείς συνεχίζουμε δυνατά, και φωνάζουμε για την αθωότητά του τη δίκαιη δίκη του, για το κράτος δικαίου» σημείωσε. Είναι πλέον και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μακάρι να αθωωθεί και να έχουμε το ευχάριστο δίλημμα της επιλογής, πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές», επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης.
Μπελέρης: Και κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη
Ο Παύλος Πολάκης επικαλέστηκε «σκελετούς» στη ντουλάπα του Μπελέρη κι επιτέθηκε στην κυβέρνηση: «Για να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το πόσο ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ έχει σκοπό να φτάσει ο Μητσοτάκης μπας και διασωθεί στις εκλογές». Την ίδια στιγμή τα κόμματα εκ δεξιών της ΝΔ, κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πατριδοκαπηλία: «Η ΝΔ είναι το κόμμα των πατριδοκάπηλων. Η πατριδοκαπηλία τους είναι αισχίστου είδους» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, δήλωσε: «Όταν τα πράγματα ζορίζουν, κάνετε μια επιλογή απελπισίας, όπως τον Μπελέρη».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε καυστικά «διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά, το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…».
Δεν υπάρχει αυτό: ο @pavpol2222 προφανώς μεταμεσονύκτια ώρα που συνήθως γράφει μετά από πολλές τσικουδιές, ανέβασε «βαρυσήμαντη» ανάρτηση για την υποψηφιότητα Μπελέρη, για να «αποδείξει» την Ακροδεξιά ρητορική του κλπ και μέσα στα δημοσιεύματα που ανεβάζει κατά του Εκλεγμένου… pic.twitter.com/sJqn4cJkmU
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 17, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αν είστε στους δικαιούχους
Διπλά χαρτοφυλάκια για Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη και Θεόφιλο Ξανθόπουλο
Νέες ανατιμήσεις προσεχώς στην αντλία
Πού και μέχρι τι ώρα κάνετε την αίτηση
Τρεις ημέρες νωρίτερα η πληρωμή αυτόν τον μήνα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
Πόσοι θα είναι οι τελικοί δικαιούχοι
Τι λεφτά θα πάρουν 8.552 συνταξιούχοι του Δημοσίου
Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου
«Οδύσσεια» και «Ιθάκη» πρωταγωνιστούν στην ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Η προθεσμία και τα πρόστιμα
Αναδρομικά για το 2024 και νέα πίστωση έως το τέλος Νοεμβρίου για τα μισθώματα του 2025
Είχαν καταργηθεί το 2012
Περισσότερες δυνατότητες Erasmus για τους εκπαιδευτικούς
Η χώρα αποκτά έναν πλήρως ανανεωμένο χάρτη για το πού και με ποιους όρους μπορούν να αναπτύσσονται έργα ΑΠΕ
Στις 2 Σεπτεμβρίου υπογράφεται η σύμβαση κατασκευής του Μητροπολιτικού Πάρκου
Το πρώτο από τα τρία ντοκιμαντέρ
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την πρόωρη αποπληρωμή του χρέους
Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές
Τελειώνει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων - Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.