Πολιτικη & Οικονομια

Φρέντι Μπελέρης: Δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ

Παρότι βρέθηκε κοντά στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπελέρης: «Αν κατέβαινα υποψήφιος, θα ήταν με τη Νέα Δημοκρατία»
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρης

Φρέντι Μπελέρης: Δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ ο δήμαρχος Χειμάρρας

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου ο Φρέντι Μπελέρης του οποίου το όνομα ακουγόταν εδώ και καιρό για το ευρωψηφοδέλτιο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά η ηγεσία της ΝΔ κλίνει προς την απόφαση να μην είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο προφυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας. Παρότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν τον κ. Μπελέρη να έχει υψηλή απήχηση στο δεξιό κοινό, υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι αυτή η υποψηφιότητα πιθανόν να δημιουργούσε περαιτέρω ένταση στις σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας, με αντίκτυπο στην ελληνική μειονότητα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συζητηθεί η ένταξη του κ. Μπελέρη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, με προφανή στόχο να περιορίσει η ΝΔ τον κίνδυνο διαρροών προς τα δεξιά στις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, έδωσε το παρόν και στο συνέδριο της ΝΔ το περασμένο Σάββατο και φωτογραφήθηκε με τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου. Ο κ. Παπασταύρου υπενθυμίζεται ότι είχε επισκεφθεί τον περασμένο Νοέμβριο την Αλβανία και είχε συναντηθεί με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας στις φυλακές Δυρραχίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ