- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρινάκης: «Όχι» σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές
«Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες δεν έχει γίνει τηλεμαχία»
Ευρωεκλογές 2024 - Παύλος Μαρινάκης: Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών.
«Αν δεν κάνω λάθος, σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών των κομμάτων. Στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι δίνουν την μάχη στην καθημερινή καμπάνια τους και σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις τους. Debate γίνεται συνεχώς στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός έχει τις περισσότερες παρουσίες εκεί, σε αντίθεση με προκατόχους του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Για το ζήτημα της ακρίβειας ο κ. Μαρινάκης είπε «παρά το ότι ο πληθωρισμός σωρευτικά ήταν 14 % μέχρι το 2023 και μέχρι τώρα 16%, οι αυξήσεις των μισθών είναι μεγαλύτερες, άρα ουσιαστικά απορροφούν και είναι λίγο μεγαλύτερες του πληθωρισμού. Επίσης οι στοχευμένες παρεμβάσεις έχουν μεγαλύτερη απόδοση».
«Είναι μια διαρκής μάχη που φαίνεται ότι αποκλιμακώνεται» είπε, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα σε τρία επίπεδα, με αυξήσεις μισθών, στοχευμένες παρεμβάσεις όπως το καλάθι του νοικοκυριού και ελέγχους στην αγορά.
Σε ερώτηση για την αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ότι Κασσελάκης και Βελόπουλος του θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο, σημείωσε πως έχουν δύο κοινά: Τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας και στην ταύτιση και στον τρόπο αναμετάδοσής τους και στον τρόπο επεξήγησης τους και οι ανέξοδες υποσχέσεις σε επίπεδο οικονομίας.
Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των οχημάτων που υπάρχουν στη συνοδεία του πρωθυπουργού είπε ότι τα αυτοκίνητα της συνοδείας του πρωθυπουργού είναι τέσσερα. «Καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα, αρκεί να υπάρχει περιεχόμενο και το περιεχόμενο να μην είναι φτηνός λαϊκισμός. Εκεί είναι η αποτυχημένη μορφή ενός influencer».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.