- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μαρινάκης: «Όχι» σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές
«Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες δεν έχει γίνει τηλεμαχία»
Ευρωεκλογές 2024 - Παύλος Μαρινάκης: Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών.
«Αν δεν κάνω λάθος, σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών των κομμάτων. Στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι δίνουν την μάχη στην καθημερινή καμπάνια τους και σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις τους. Debate γίνεται συνεχώς στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός έχει τις περισσότερες παρουσίες εκεί, σε αντίθεση με προκατόχους του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Για το ζήτημα της ακρίβειας ο κ. Μαρινάκης είπε «παρά το ότι ο πληθωρισμός σωρευτικά ήταν 14 % μέχρι το 2023 και μέχρι τώρα 16%, οι αυξήσεις των μισθών είναι μεγαλύτερες, άρα ουσιαστικά απορροφούν και είναι λίγο μεγαλύτερες του πληθωρισμού. Επίσης οι στοχευμένες παρεμβάσεις έχουν μεγαλύτερη απόδοση».
«Είναι μια διαρκής μάχη που φαίνεται ότι αποκλιμακώνεται» είπε, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα σε τρία επίπεδα, με αυξήσεις μισθών, στοχευμένες παρεμβάσεις όπως το καλάθι του νοικοκυριού και ελέγχους στην αγορά.
Σε ερώτηση για την αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ότι Κασσελάκης και Βελόπουλος του θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο, σημείωσε πως έχουν δύο κοινά: Τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας και στην ταύτιση και στον τρόπο αναμετάδοσής τους και στον τρόπο επεξήγησης τους και οι ανέξοδες υποσχέσεις σε επίπεδο οικονομίας.
Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των οχημάτων που υπάρχουν στη συνοδεία του πρωθυπουργού είπε ότι τα αυτοκίνητα της συνοδείας του πρωθυπουργού είναι τέσσερα. «Καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα, αρκεί να υπάρχει περιεχόμενο και το περιεχόμενο να μην είναι φτηνός λαϊκισμός. Εκεί είναι η αποτυχημένη μορφή ενός influencer».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.