Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: «Το ΠΑΣΟΚ συνωστίζεται στα αριστερά, ο Κασσελάκης κερδίζει έδαφος»

«Στα αριστέρα που πάει υπάρχουν άλλα πέντε κόμματα», λέει ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο βήμα κατά τη διάρκεια ομιλίας του
Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ συνωστίζεται στα αριστερά © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» για τις Ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάζεται για τη «μάχη» των Ευρωεκλογών με το κόμμα «Δημοκράτες». Σήμερα, σε συνέντευξή του στο OPEN κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του, σχολιάζοντας ότι «αν ψηφίζεις Δημοκράτες ψηφίζεις μια αντιπολίτευση από την οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεφεύγει». 

Λοβέρδος: «Το ΠΑΣΟΚ συνωστίζεται στα αριστερά»

«Θα πάει σε ασφαλή χέρια η διαμαρτυρία σου. Τον πατριωτισμό τον εκμεταλλεύονται κάποιοι και κάνουν κόμματα και μπαίνουν στη Βουλή και μετά αναδεικνύονται παράνομα, όπως οι Σπαρτιάτες», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και σχολίασε μεταξύ άλλων τη στάση που τηρεί το ΠΑΣΟΚ

«Δεν έχει φύγει από τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ ο πατριωτισμός, όμως έχει φύγει στις πολιτικές. Δεν θέλω βεντέτες και ειδικά τώρα με το ψηφοδέλτιό τους, θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω. Με λέγανε δεξιό και άλλα, αλλά δεν θα μιλήσω. Έχει όμως μεταπηδήσει σε δύο κατευθύνσεις σε μια απροσδιόριστη και σε μια πιο αριστερή. Εκεί στα αριστερά που πάει να συνωστιστεί, υπάρχουν άλλα πέντε κόμματα», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε ακόμη και στις υποκλοπές και την απόφαση του ΣτΕ για τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Είναι θετική εξέλιξη. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει με την ΑΔΑΕ αλλά είναι θετική η απόφαση του ΣτΕ». Ακόμη, επισήμανε πως «στην Ελλάδα έχουμε πολλά προβλήματα αλλά δεν μπορείς να πεις πως δεν έχουμε κράτος δικαίου».

Λοβέρδος: «Ο Κασσελάκης κερδίζει έδαφος»

Σε ό,τι αφορά τη μάχη των Ευρωεκλογών, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Φαίνεται πως το δεύτερο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πας σε ανθρώπους που δεν φαντάζεσαι πως βλέπουν τον Κασσελάκη αλλιώς και σου λένε γιατί όχι; Κερδίζει έδαφος».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0ej2btdw9u9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ