- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα περάσει»: Ο Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη
Έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους»
Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη: Γνωστοί θρασύδειλοι -Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα περάσει
«Δεν εκβιαζόμαστε» ήταν η απάντηση μετά την αποψινή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του.
Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους» οι οποίοι επιτέθηκαν στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, εκεί που μένει η οικογένειά του.
«Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω» επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.
Η ανάρτηση Μαρινάκη για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη
«Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του. Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω».
Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του.
— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) March 7, 2024
Δεν εκβιαζόμαστε.
Πιερρακάκης: Άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Αυτό το μήνυμα έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, θέτοντας υπόψιν της ολομέλειας, ότι «προ ολίγου, ενημερώθηκα από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας, και άφησαν μία σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι» όπως παρατήρησε ο κ. Πιερρακάκης.
«Αυτό, επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο μου, όχι στο πολιτικό γραφείο μου, αλλά στο σπίτι μου. Και θα έλεγα ότι υπ' αυτή την έννοια, αντανακλά το ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας. Είναι ένα το μήνυμα: δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Και είναι αυτονόητο ότι σας καλώ να καταδικάσετε» είπε ο κ. Πιερρακάκης απευθυμόμενος στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.