- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα περάσει»: Ο Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη
Έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους»
Μαρινάκης για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη: Γνωστοί θρασύδειλοι -Δεν εκβιαζόμαστε, το νομοσχέδιο θα περάσει
«Δεν εκβιαζόμαστε» ήταν η απάντηση μετά την αποψινή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του.
Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, έκανε λόγο για «γνωστούς θρασύδειλους» οι οποίοι επιτέθηκαν στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, εκεί που μένει η οικογένειά του.
«Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω» επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.
Η ανάρτηση Μαρινάκη για την επίθεση στο σπίτι Πιερρακάκη
«Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του. Δεν εκβιαζόμαστε. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όσο και αν θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω».
Μια ημέρα πριν την ψήφιση ενός εμβληματικού νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας @pierrakakis, εκεί δηλαδή που μένει η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα ανήλικα παιδιά του.
— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) March 7, 2024
Δεν εκβιαζόμαστε.
Πιερρακάκης: Άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια στο σπίτι του υπουργού Παιδείας
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Αυτό το μήνυμα έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, θέτοντας υπόψιν της ολομέλειας, ότι «προ ολίγου, ενημερώθηκα από την οικογένειά μου, ότι περίπου 30 άτομα εμφανίστηκαν μπροστά από το σπίτι μας, και άφησαν μία σειρά από φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι» όπως παρατήρησε ο κ. Πιερρακάκης.
«Αυτό, επέλεξαν να το κάνουν όχι στο υπουργείο μου, όχι στο πολιτικό γραφείο μου, αλλά στο σπίτι μου. Και θα έλεγα ότι υπ' αυτή την έννοια, αντανακλά το ποιοι είναι θιασώτες της πολιτικής βίας και εχθροί της Δημοκρατίας. Είναι ένα το μήνυμα: δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν, δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Και είναι αυτονόητο ότι σας καλώ να καταδικάσετε» είπε ο κ. Πιερρακάκης απευθυμόμενος στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.