- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Άδωνις Γεωργιάδης για Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Μιλάμε για κωμωδία, τσίρκο Medrano
«Ο Τσίπρας συνετρίβη στο συνέδριο» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης - Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Μιλάμε για κωμωδία - «Ο Τσίπρας συνετρίβη στο συνέδριο» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας τελείωσε πολιτικά γιατί συνετρίβη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ότι τον «τελείωσε» πολιτικά ο Νίκος Παππάς, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Υγείας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στην Αριστερά χαρακτηρίζοντας το συνέδριο κωμωδία-τσίρκο Medrano.
«Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Παππάς που καταλαβαίνει πολύ καλά από συνωμοσίες» πρόσθεσε ο ίδιος.
Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είσαι ο Τσίπρας, έχεις πάει ένα κόμμα από το 3% στο 32% και κυβέρνηση και πας σε ένα συνέδριο και τρως τα μούτρα σου. Το κόμμα του είπε δεν θέλουμε να σε βλέπουμε κ. Τσίπρα. Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι, πρέπει να μπει στο εροπλάνο και να εξαφανιστεί».
Για τον Στέφανο Κασσελάκη: «είναι σε δεινή θέση. Θέτει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, λέει βρείτε αντίπαλο και πάμε, βγαίνει την Κυριακή και λέει αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία και μετά επειδή βλέπει ότι χάνει το συνέδριο δεν βάζουν την πρότασή του σε υποψηφιότητα. Αυτός είναι διπλά ρεζίλι. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρει να κατεβάσει την πρότασή του;».
«Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίιπρα σαν αυγό και την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελιώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει πρότασή του στο συνέδριο δεν είναι πολιτικός» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.