Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Ο «φιλαλήθης» Πολάκης προσπάθησε να κοροϊδέψει με δήθεν χειρουργείο

Προσωπική προσβολή προς τον Στέφανο Κασσελάκη χαρακτηρίζει την αποχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Σχόλιο για το χειρουργείο που επικαλέστηκε ο Παύλος Πολάκης για να απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο ομοφύλων.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Άδωνις Γεωργιάδης: Σχόλιο για το χειρουργείο που επικαλέστηκε ο Παύλος Πολάκης για να απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο ομοφύλων.

Την αποχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο ισότητας στο γάμο, το οποίο υπερψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, σχολίασε με νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης για Πολάκη: Προσπάθησε να κοροϊδέψει τον αρχηγό του και το πανελλήνιο

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως ο κ. Πολάκης «προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου… ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, έγραψε: «Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον μ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης».

Είχε προηγηθεί η υβριστικού περιεχομένου αντίδραση του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη μετά την πρώτη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη».

Αφορμή αποτέλεσε φωτογραφία που συνόδευε ανάρτηση του κ. Πολάκη από χειρουργείο που μετείχε ο ίδιος, προκειμένου να στείλει εμμέσως μηνύματα για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω χειρουργείο να πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και φέρει ημερομηνία "13 Φεβρουαρίου".

«Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης στον υπουργό Υγείας, για να συμπληρώσει πως «την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!».

Πολάκης: «Μητσοτάκη μη με ψάχνεις, εγώ έχω δουλειά»

Ανάρτηση στην οποία αναφέρεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Παύλος Πολάκης λέγοντας μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει...

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, February 15, 2024

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του αναφέρει: 

«Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;;
ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!!
Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές .
Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα.
Φωτο 1 πριν, φωτο 2-3 η παρέμβαση, φωτο 4 το μετά.
(Ο ασθενης είναι συγγενής μου)»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ