Πολιτικη & Οικονομια

«Πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις»: Κόντρας συνέχεια για Άδωνι - Πολάκη

Ένταση στη δίκη για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολάκης - Γεωργιάδης: Ένταση στη δίκη για ΚΕΕΛΠΝΟ
Πολάκης - Γεωργιάδης: Ένταση στη δίκη για ΚΕΕΛΠΝΟ © EUROKINISSI

Άδωνις Γεωργιάδης - Παύλος Πολάκης: Ένταση στο δικαστήριο για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Συνεχίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόντρα που ξεκίνησε σήμερα στο δικαστήριο με πρωταγωνίστες τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, στη δίκη για την υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Εκεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε κατόπιν δικού του αιτήματος, το οποίο έγινε δεκτό από την έδρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czaxuuoub3y9)

Στημένο χαρακτήρισε στο Χ ο υπουργός Υγείας το επεισόδιο που προκλήθηκε όταν ο κ. Πολάκης αρνούνταν να απαντήσει σε ερωτήσεις της υπεράσπισης, αναφέροντας ότι έπρεπε να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης. Τότε παρενέβη ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος αναρωτήθηκε «τι διαδικασία είναι αυτή;» ενώ ο δικηγόρος του κ. Πολάκη, ήρθε σε αντιπαράθεση με άνθρωπο της φρουράς του κ. Γεωργιάδη.

Νέος γύρος στην κόντρα Πολάκη-Γεωργιάδη

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως: «Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο Δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο Κεελπνο, ο Παύλος Πολάκης άρχισε να επιτίθεται στην δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη: «πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις». Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του Δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του Δικαστηρίου άρχισε να μιλάει… κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν την διακοπή της Δίκης όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου… λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης».

Λίγη ώρα μετά ήρθε και η απάντηση του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook, που έκανε λόγο για «κόλαση» στο δικαστήριο ενώ πρόσθεσε ότι η πλευρά του υπουργού Υγείας «έπαθε τέτοιο πανικό, που ο Άδωνης δημιούργησε θέμα στο τέλος βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμεντο Γιαννη Απατσιδη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο!».

Κόλαση σήμερα στο δικαστήριο!! ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ(Πουλης και Σια….) Μακάρι να μπορούσε...

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, February 21, 2024

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Κόλαση σήμερα στο δικαστήριο!!

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ (Πουλης και Σια….)

Μακάρι να μπορούσε να μεταδοθεί απευθείας η καταθεση μου που ΑΠΕΔΕΙΞΑ με στοιχεία και τα αισχρά ρουσφέτια του Αδωνη και τις αργομισθίες και τος ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έκανε η συμμορία για ναβκαλυψει τα ίχνη της !!

Έπαθαν τέτοιο πανικό που ο Αδωνης δημιούργησε θέμα στο τέλος βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμεντο Γιαννη Απατσιδη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο! Ο δικηγορος δεν ψάρωσε βέβαια και τους έκανε μήνυση, ενω παραλίγο να συλληφθούν οι συγκεκριμένοι.

Λόγω υποχρεώσεων στην Κλινικη που είχα και αλλού μετά την εξέταση μου απο τους δικαστες, τον εισαγγελέα και από τον ένα δικηγόρο υπεράσπισης το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαρτίου που θα συνεχίσω!

Υγ. Η τριτη φωτογραφία πριν λίγο φεύγοντας απο τη ΜΕΘ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ…. γιατί ΕΓΩ ΑΔΩΝΗ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Εσυ έχεις μόνο ντιλαρισματα και ρουσφέτια… και τοτε και τωρα».

Τι συνέβη στο δικαστήριο για την υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Παρουσία του του νυν υπουργού Υγείας 'Αδωνη Γεωργιάδη, κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση για «τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ» την περίοδο 2013-2014, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση , που αφορά 22 προσλήψεις , οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορτήριο ,είχαν γίνει μη νόμιμες από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι συνολικά τέσσερα άτομα οι οποίοι λογοδοτούν για αδικήματα που αφορούν απιστία και συνέργεια σε αυτήν .

Η διαδικασία διεξήχθη με εντάσεις και διαξιφισμούς μεταξύ των δύο πολιτικών με αποκορύφωμα επεισόδιο που προκλήθηκε, λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση ,όταν ο κ. Πολάκης δεν απάντησε σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί και ο κ.Γεωργιάδης είπε δυνατά «τι διαδικασία είναι αυτή;».

Το περιστατικό κλιμακώθηκε όταν στην παρέμβαση Γεωργιάδη, αντέδρασε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης που βρισκόταν στο ακροατήριο, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλος της φρουράς του υπουργού .

Στη δίκη έχει καταθέσει ήδη ο κ. Γεωργιάδης , ενώ ο κ. Πολάκης κλήθηκε να καταθέσει μέσω αιτήματος που κατέθεσε στην Εισαγγελία Εφετών για λογαριασμό του, ο κ. Απατσίδης, το οποίο έγινε δεκτό καθώς ο πρώην υπουργός είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για 13 Μαρτίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ