Πολιτικη & Οικονομια

Kόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη με βαριές εκφράσεις: «Είσαι ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο»

«Ναι είμαι πολύ κακός» απάντησε ο βουλευτής Χανίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης - Πολάκης: Νέα κόντρα με βαριές εκφράσεις
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις Γεωργιάδης - Παύλος Πολάκης: Νέα κόντρα των βουλευτών με βαριές εκφράσεις 

Για πρωτοφανή ψυχική κακία και θεαματική έλλειψη γενναιότητας και αξιοπρέπειας κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον βουλευτή Χανίων να απαντά σε υψηλούς τόνους.

Γεωργιάδης - Πολάκης: Κόντρα με αφορμή το ΚΕΕΛΠΝΟ

«Η μέρα που τσακώθηκα με τον κ. Πολάκη όταν κατηγόρησε τη σύζυγό μου ότι βρήκα τα χαρτάκια με τα ρουσφέτια της. Και μετά από αρκετό διάστημα συνάντησα και την υπεύθυνη για τα χαρτάκια, η κ. Ζαχαρούλα Μανωλίδου. Ο κ. Πολάκης βρήκε τα χαρτάκια αυτής και κατηγόρησε τη σύζυγό μου. Οι άνθρωποι στη πολιτική πρέπει να έχουν αξιοπρέπεια γενναιότητα και συνείδηση. Έχετε κατηγορήσει τον κ. Πουλή και την κα. Θεοφιλάτου που είναι συνεργάτες μου, γιατί είναι οι δύο μοναδικοί υπάλληλοι που απολύθηκαν με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ», είπε και ανεβάζοντας τους τόνους πρόσθεσε: «είστε ο μοναδικό άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει απολύσει 2 εργαζομένους γιατί τους μισεί. Τόσο κακός άνθρωπος είστε. Δεν έχετε τη στοιχειώδη ανθρώπινη γενναιότητα, γιατί ο κ. Πουλής κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση, ψευδές πόθεν έσχες, απιστία για σίτιση και όλες τις περιπτώσεις κηρύχθηκε αθώος. Είναι η τελευταία δίκη για τους ανθρώπους αυτούς. Το γεγονός ότι έχετε κατηγορήσει 2 ανθρώπους για 10 αδικήματα και έχει πει η δικαιοσύνη αθώοι, σας έχει δημιουργήσει τύψεις ότι μπορεί να απολύσατε 2 ανθρώπους από μίσος σε εμένα χωρίς να έπρεπε; Το γεγονός πως δεν έχετε, δείχνει τη κακία του χαρακτήρα σας. Πρωτόγονη κακία, μίσος! Αντιλαμβάνεστε τη πολιτική με όρους εχθρού και φίλου, σε άλλες εποχές εμένα θα με είχατε σφάξει προφανώς».

Πολάκης: «Ναι είμαι πολύ κακός»

«θα αποφύγω τους χαρακτηρισμούς για να μη πάει η μπάλα στην εξέδρα. Μόνο μια μαντινάδα: ποτέ το χοίρου το μαλλί δεν γίνεται μετάξι και ο μουτζωμένος δεν μπορεί τη μούρη του ν’ αλλάξει», απάντησε με νόημα Παύλος Πολάκης και επανήλθε: «ναι είμαι πολύ κακός άνθρωπος αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν χιλιάδες ασθενείς σε όλη τη χώρα Εσείς δεν είστε κακός αλλά διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος αλλά αρχειοθετημένος. Κάποιοι θα αντέξουμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ