- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γάμος ομόφυλων: Προς αποχή Πολάκη από την ψηφοφορία
Γρίφος η στάση της Κουμουνδούρου
Γάμος ομόφυλων: Προς αποχή Πολάκη από την ψηφοφορία
Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με την Κουμουνδούρου και να έχει διαμηνύσει ότι δεν θα είναι παρών στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου εξετάζει το ενδεχόμενονα εκπέσει από τη θέση του επικεφαλής των Τομεαρχών του κόμματος, από τη θέση του συντονιστή ΕΠΕΚΕ όπως είναι ο πραγματικός του τίτλος.
Χτες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Στέφανος Κασσελάκης μετά από συνεχείς ερωτήσεις του Γιάννη Ραγκούση, τόνισε πως «θα υπάρξουν συνέπειες» για όποιον δεν ψηφίσει.
Ανεξαρτήτως, πάντως, της ποινής που θα επιβληθεί στον βουλευτή Χανίων εφόσον διαφοροποιηθεί από την επίσημη θέση στο νομοσχέδιο, το κυρίαρχο είναι πως θα επισημοποιηθεί η ρήξη που εδώ και ένα περίπου μήνα υπάρχει στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Πολάκη
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, με αφορμή τους τριγμούς που υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο και το αν θα το ψηφίσουν ή όχι οι βουλευτές, είπε απευθυνόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο: «Κοιτάξτε, μην το ενδιαφέρον το βράδυ αντί για το νομοσχέδιο το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και το τι θα κάνει τελικά ο κ. Πολάκης, που τον έχετε απειλήσει με διαγραφή».
«Εγώ από την πρώτη στιγμή που πρότεινα αυτή τη μεταρρύθμιση είπε ότι ως πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύομαι από την παράδοση αυτής της παράταξης να επιτρέπουμε στους βουλευτές μας να ψηφίζουν κατά συνείδηση σε τέτοιου είδους ζητήματα. Αγωνίστηκα να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να το ψηφίσουν και θα σεβαστώ την απόφαση που θα πάρει καθένας, είτε απέχοντας η οποία είναι μια στάση απολύτως αποδεκτή. Για να δούμε πόσοι θα απέχουν και από εσάς και τελικά το ενδιαφέρον να είναι τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τον οποίο έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή. Εγώ δεν απείλησα κανένα με διαγραφή , ούτε έβαλα κομματική πειθαρχία. Ήξερα εξ αρχής ότι δεν μπορώ να τους πείσω όλους και το νομοσχέδιο δεν μπορεί να περάσει μόνο με τις ψήφους της ΝΔ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πολάκης: Ανάρτηση από χειρουργείο
Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει...
Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, February 15, 2024
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχετικά με τη βία κατά των γυναικών
Επανέναρξη λειτουργίας του ΣτΕ στο Αρσάκειο Μέγαρο μετά την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου
Tα δυο στελέχη εξέδωσαν κοινή δήλωση
Με τροπολογία Λιβάνιου η τριεδρική περιφέρεια αποδήμων θα ισχύσει 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η έμφυλη ισότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας»
Έκτακτα μέτρα και παροχές roaming για τους πολίτες που βρίσκονται σε χώρες του Κόλπου και της ευρύτερης περιοχής
«Μην μας δηλητηριάσετε» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες
«Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική», είπε μεταξύ άλλων
Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος
Για συνεργεία στην ανθρωποκτονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι 15 κατηγορούμενοι
Μια συζήτηση για όλα με τη βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στο Reuters
«Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Οι δύο πρόεδροι ζητούν επίσημη ενημέρωση και χάραξη της εθνικής γραμμής
«Η χώρα μας έχει εξελιχθεί σε πρωτοπόρο ως προς αυτά τα προγράμματα, ενώ ήμασταν ουραγοί», είπε ο πρωθυπουργός
Σε ετοιμότητα το ΥΠΕΞ για την επιστροφή των εγκλωβισμένων πολιτών μόλις ανοίξει ο εναέριος χώρος
Συζήτηση για Ιράν και Λίβανο με έμφαση στη σταθερότητα της περιοχής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.