- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κασσελάκης: Συνέπειες για όποιον βουλευτή δεν ψηφίσει το ν/σ για τα ομόφυλα
Ποιοι θεωρούνται επίφοβοι
Κασσελάκης: Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίσει το ν/σ για τα ομόφυλα -Οι 5 «επίφοβοι»
Σαφές μήνυμα στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής του ομάδας έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την στάση που θα τηρήσουν οι βουλευτές του κόμματος στην ψηφοφορία για την ισότητα στον γάμο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Παύλος Πολάκης και Αθηνά Λινού παρουσιάζονται σκεπτικοί ως προς την αυριανή ψηφοφορία.
Yπενθυμίζεται ότι προ μηνός με φόντο τη διαφωνία του Παύλου Πολάκη για την κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του πως «η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται και όχι να κρίνεται και αυτό θα κάνουμε».
Φράση με την οποία «φωτογράφισε» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φέρεται να διατύπωσε στην Πολιτική Γραμματεία την ένστασή του για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορεί να ανέβει κάνεις πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν γι’ αυτό».
ΣΥΡΙΖΑ: Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, επί της αρχής στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.
«Καταθέτουμε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, επί της αρχής, γιατί απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα και απέναντι στο μεγάλο ερώτημα της σύμπλευσης της χώρας με την ευρωπαϊκή οικογένεια, το κρυφτούλι δεν είναι ανεκτό.
Χρειάστηκε ένα νομοσχέδιο με προοδευτικό πρόσημο για να αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης, που κάθε άλλο παρά κεντρώο είναι, εφόσον λέγεται ότι πάνω από το ένα τρίτο των βουλευτών καταδικάζει ή αποφεύγει να στηρίξει το νομοσχέδιο», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.