Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Πρόταση από τις Σπέτσες με τίτλο «Εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο»

Δεν πρόκειται για συνεδρίαση αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων ανέφερε ανοίγοντας τις εργασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Πρόταση με τίτλο «Εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο»
Ο Στέφανος Κασσελάκης © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Κασσελάκης: Πρόταση με τίτλο «Εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο» από τις Σπέτσες

Τις εργασίες της συνεδρίασης της Κ.Ο του κόμματος άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης από τις Σπέτσες, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

«Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους (πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Με καράβι οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στις Σπέτσες αναμένονταν 33 από τους 36 βουλευτές είτε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά είτε με το θαλάσσιο ταξί από την Κόστα.Οι βουλευτές στην πλειονότητά τους έχουν ήδη ετοιμάσει, όπως λένε πληροφορίες, τα ηλεκτρονικά αρχεία, τα λεγόμενα power point, με τα οποία θα παρουσιάσουν τις προτάσεις νόμου και τη στρατηγική και τη δράση που θα προτείνουν για το επόμενο διάστημα, αλλά και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα σε ό, τι αφορά το κοινοβουλευτικό έργο.

Απόντες, όπως ήταν ήδη γνωστό, είναι ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη, η Έλενα Ακρίτα και η Μαρίνα Κοντοτόλη. Να σημειώσουμε πως οι Κώστας Μπάρκας και Θεόφιλος Ξανθόπουλος καθυστέρησαν να φτάσουν στην Κόστα και τελικά αφίχθησαν στο νησί λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη. Για τον λόγο αυτό πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του Κασσελάκη. 

Το δείπνο του Σαββάτου

Μετά τις συνεδριάσεις του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του κόμματος, το οποίο είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον «Ταρσανά», αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών η Κουμουνδούρου αναζητούσε χθες εναλλακτική λύση. Όσον αφορά τη διαμονή των βουλευτών, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Roumani», ενώ παρόντες πλην των βουλευτών θα είναι και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ