- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ για Κασσελάκη: Θεωρεί fake τις εκταμιεύσεις δανείων για το «Σπίτι μου»
Με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ: Απάντηση στον Κασσελάκη το πρόγραμμα «Σπίτι μου»
«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού σε διαμέρισμα νέου ζευγαριού στο Γαλάτσι που αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου» αξιοποιήθηκε από τον κ. Κασσελάκη ως αφορμή για μια ακόμη ειρωνική ανάρτηση. Όχι μόνο δεν είναι ψεύτικο ή στημένο, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος των fake news, αλλά με μια απλή έρευνα θα είχε διαπιστώσει πως το ζευγάρι είχε μιλήσει ξανά για την εμπειρία του με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» σε προγενέστερη εκδήλωση», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.
«Δεν μπορεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα»
«Καταφανώς ο κ. Κασσελάκης δυσκολεύεται να διαχειριστεί την πραγματικότητα. Δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα «Σπίτι μου» όχι μόνο έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες νέους συμπολίτες μας, όπως τους συγκεκριμένους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε φτηνή στέγη, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής, διπλασιάστηκε και ο σχετικός προυπολογισμός, σε αντίθεση με την καταστροφολογία και τον μηδενισμό που προέβαλλε σταθερά το κόμμα του», επισημαίνει ο κ. Ρωμανός.
«Προφανώς ο κ. Κασελάκης θεωρεί fake τις 2.596 εκταμιεύσεις δανείων συνολικού ποσού 246.806.615,05 € μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς και τις 23.756 προεγκρίσεις (2.598.457.023,60€), τις 9.766 υπαγωγές (1.031.906.684,00€) και τις 3.822 συμβάσεις (356.669.469,35€). Σε κάθε περίπτωση, κατανοούμε απόλυτα τη δυσκολία του κ. Κασσελάκη να διαχειριστεί την πραγματικότητα καθώς και την διαχρονικά κακή σχέση του κόμματός του με αυτήν, αλλά με ιστορικό υφαρπαγής υπογραφών, «στημένων κατοίκων» και συντονιστικών παρωδία με θεάτρο στο Μάτι, θα αποφεύγαμε τέτοιες αναρτήσεις!», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Κασσελάκης: Κάτι περίεργα συμβαίνουν
ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθούν μαζί πολίτες που χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς και να ακούσει την πραγματικότητα «χωρίς ηθοποιούς», όπως τονίζει. «Δείτε μαζί μου, στο βίντεο, κάτι περίεργα που συμβαίνουν. Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες; Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του; Γιατί δεν πάει να μιλήσει με τους ανθρώπους που χάνουν το σπίτι τους από τους πλειστηριασμούς που επιτρέπει ο ίδιος; Τον καλώ να πάμε μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι ν’ ακούσει χωρίς «ηθοποιούς» την πραγματικότητα. Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.
Δείτε μαζί μου, στο βίντεο, κάτι περίεργα που συμβαίνουν.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 16, 2024
Αναρωτιέμαι, ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες;
Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του;
Γιατί δεν πάει να μιλήσει… pic.twitter.com/Jx5imY6Zp1
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.