Πολιτικη & Οικονομια

Θεοφάνια στα Χανιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το μήνυμα του πρωθυπουργού (βίντεο)

Έδωσε σταυρουδάκι στους κολυμβητές που έπιασαν τον σταυρό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει σταυρουδάκι στον άνδρα που έπιασε τον Σταυρό από τη θάλασσα στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει σταυρουδάκι στον άνδρα που έπιασε τον Σταυρό από τη θάλασσα στα Χανιά © Flashnews.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεοφάνια στα Χανιά για τον πρωθυπουργό - Το μήνυμά του

Από τα Χανιά έστειλε το μήνυμά του για τα Θεοφάνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κρήτη για τον εορτασμό των Θεοφανίων, αλλά και τη συνάντησή του - το απόγευμα - με τον Άντονι Μπλίνκεν.

«Η κυβέρνηση θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών μας. Από τα ηλιόλουστα Χανιά καλή φώτιση με υγεία και χαρά».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τη συνάντηση με τον Άντονι Μπλίνκεν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρκέστηκε να πει: «Θα τα πούμε το απόγευμα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy7h9ymjdmh5)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θεοφάνια στα Χανιά - Το μήνυμά του

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε και η κατάδυση του Σταυρού στο λιμάνι των Χανίων. Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο καλός καιρός βοήθησε τους τολμηρούς που αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο των Θεοφανίων και να βουτήξουν στα κρύα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον σταυρό. Η κατάδυση του Σταυρού από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό, έγινε φέτος παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε σταυρουδάκι στους κολυμβητές που έπιασαν τον σταυρό.

Θεοφάνια στα Χανιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το μήνυμα του πρωθυπουργού (βίντεο)
Θεοφάνια στα Χανιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Το μήνυμα του πρωθυπουργού (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, τους βουλευτές του νομού της ΝΔ Σέβη Βολουδάκη και Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ