Πολιτικη & Οικονομια

Αλέξης Πατέλης: Το μέσο ωρομίσθιο έφτασε στα επίπεδα του 2010 - Αυξήθηκε 20% από το 2019

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχολιάζει ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Πατέλης: Ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την αύξηση στο μέσο ωρομίσθιο στην Ελλάδα.
Στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την αύξηση στο μέσο ωρομίσθιο στη χώρα μας σχολιάζει ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Αλέξης Πατέλης: Ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την αύξηση στο μέσο ωρομίσθιο στην Ελλάδα.

Στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την αύξηση στο μέσο ωρομίσθιο στη χώρα μας επικαλείται σε ανάρτησή του ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Ο Αλέξης Πατέλης σε ανάρτησή του στο twitter δημοσίευσε έναν πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ, στον οποίο αποτυπώνεται η αύξηση του μέσου ωρομίσθιου από το 2019 έως και το 2023.

«Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, το μέσο ωρομίσθιο στη χώρα μας έχει αυξηθεί 20% σωρευτικά από το 2019, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από το 2010», αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Οι μισθοί παραμένουν χαμηλοί και έχουμε δρόμο μέχρι τη σύγκλιση με την ΕΕ, ωστόσο είμαστε σε ένα θετικό δρόμο», πρόσθεσε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: «Ο διατλαντικός κόσμος δοκιμάζεται – Η Ελλάδα είναι δυτική χώρα, για εμάς Δύση είναι η Ευρώπη»
Μητσοτάκης: «Ο διατλαντικός κόσμος δοκιμάζεται – Η Ελλάδα είναι δυτική χώρα, για εμάς Δύση είναι η Ευρώπη»

Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY