- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γεωργιάδης για τραυματισμό αστυνομικού: «Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος - Θα λάβει όλα τα μέτρα»
«Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να τα καταφέρει», λέει ο Υπ. Εργασίας
Άδωνις Γεωργιάδης: Το σχόλιο του υπουργού Εργασίας για τον τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη και η αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου (9.12) στον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρέντη και μετέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι σκασμένος».
«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι' αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να καταφέρει. Αισθάνομαι θλίψη που ένας νέος συμπολίτης μας κατά την εργασία του βρέθηκε σε αυτό το φρικτό γεγονός. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο», είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών».
Διυπουργική σύσκεψη για την οπαδική βία - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός
Η οπαδική βία τίθεται ξανά στο τραπέζι των συσκέψεων. Σήμερα στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διυπουργική σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού την Τετάρτη (7.12) και είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα. Ο αστυνομικός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί προβληματισμός γι' αυτό και αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι όλα τα σενάρια για τα πιθανά μέτρα, ακόμα και τα πιο αυστηρά, και με αυτή την πρόθεση θα πάνε στο Μαξίμου πολλοί από τους συμμετέχοντες. Μάλιστα, εχθές (8.12), μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διεμήνυσε πως οι δράστες δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό και τους χιλιάδες φιλάθλους που θέλουν να πάνε στο γήπεδο. «Η κυβέρνηση δεν τρέφει αυταπάτες ότι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα δια μαγείας. Με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα και τη στάση μας για την εφαρμογή του νόμου θα δώσουμε αυτή τη μάχη με κάθε θεσμικό όπλο μέχρι τέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.
Ελεύθεροι οι 424 προσαχθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Οι 424 προσαχθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι μετά από τη λήψη αποτυπωμάτων DNA (περίπου από τους μισούς) και τον έλεγχο των χεριών και των ρούχων τους για πυρίτιδα. Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να εντοπιστούν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στη διμοιρία των ΜΑΤ στου Ρέντη. Οι αρχές εντόπισαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ δεν έχει βρεθεί το πιστόλι της φωτοβολίδας. Στο μαχαίρι έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα και αναμένεται να γίνει ταυτοποίηση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.