Πολιτικη & Οικονομια

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Χυδαία τρολ επιχειρούν να εμφανίσουν τη σύζυγο Χατζηδάκη ως φοροφυγά

Η απάντηση για τα Πόθεν Έσχες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εμπάθεια οδηγούν ορισμένους σε γελοιότητες, διαρρέεται από το υπουργείο Οικονομικών
Η εμπάθεια οδηγούν ορισμένους σε γελοιότητες, διαρρέεται από το υπουργείο Οικονομικών ©ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Χυδαία τρολ επιχειρούν να εμφανίσουν τη σύζυγο Χατζηδάκη ως φοροφυγά

Σκληρή απάντηση έδωσαν κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο όπου επιχειρείται να εμφανιστεί η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη ως φοροφυγάς.

Στη διαρροή επισημαίνεται ότι η προσπάθεια των τρολ είναι γελοία και χυδαία, εξηγώντας πως τα «πόθεν έσχες» που χρησιμοποιούν είναι του 2020 και του 2021, ενώ η κυρία Πόπη Καλαϊτζή έκανε έναρξη επαγγέλματος τον Σεπτέμβριο του 2022. Επιπλέον, τα εισοδήματά της για τα έτη 2020-21 προέρχονται μόνο από μισθωτές υπηρεσίες.

«Η ένδεια επιχειρημάτων και η εμπάθεια οδηγούν ορισμένους σε γελοιότητες που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα!» καταλήγουν οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ:

«Η προσπάθεια ορισμένων τρολ του διαδικτύου να εμφανίσουν τη σύζυγο του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, ως δήθεν φοροφυγά είναι γελοία και χυδαία!

Χρησιμοποιώντας τα τρολ αυτά το Πόθεν Έσχες του 2020 και του 2021, προσπαθούν να την εμφανίσουν ως δήθεν φοροφυγά από ελεύθερο επάγγελμα, ενώ η αλήθεια είναι ότι εκείνη έκανε έναρξη επαγγέλματος στις 28 Σεπτεμβρίου 2022!

Περαιτέρω, τα εισοδήματα της κ. Καλαΐτζή για τα έτη 2020-2021 υπογραμμίζεται ότι προέρχονται μόνο από μισθωτές υπηρεσίες. Και συγκεκριμένα: Ιανουάριος-Απρίλιος 2020 μισθωτή ειδικευόμενη στο Ασκληπιείο Βούλας, Μάιος 2020-Νοέμβριος 2021 άμισθη ειδικευόμενη (λόγω ειδικού νόμου που το προβλέπει και επειδή άλλαξε ειδικότητα) στο Ασκληπιείο Βούλας, οπότε και πληρωνόταν μόνο για εφημερίες.

Τα ποσά που προκύπτουν από τη φορολογική της δήλωση αφορούν, λοιπόν, καταβολές από μισθούς τους μήνες που αμειβόταν (2020) και ΜΟΝΟ από εφημερίες (2021).

Όσο λάμβανε μισθό, τον δήλωνε φυσικά και αυτόν!

Τα πράγματα είναι επομένως απολύτως ξεκάθαρα. Η ένδεια επιχειρημάτων και η εμπάθεια οδηγούν ορισμένους σε γελοιότητες που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ