- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Λάκης Λαζόπουλος προτείνει όνομα για την Κ.Ο. των «11» - «ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία»
«Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία απέναντι στον Κασσελάκη που δεν έχει καμία;», σχολιάζει ο ηθοποιός
Λάκης Λαζόπουλος: Τα νέα σχόλια για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η πρότασή του για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11»
Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τη δική του πρόταση για το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα συγκροτήσουν οι «11» βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει, ο ηθοποιός σχολίασε επίσης τη στάση που τηρούν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης μετά την ανεξαρτητοποίησή τους.
«Μπακάλικο έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το αρχηγομάνι. Έφυγαν οι πικραμένοι και δημιουργούν τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία, γιατί αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι η απόσπαση του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται στα κανάλια σαν φοβερή διάσπαση του σύμπαντος που πρώτοι αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν πίσω τις έδρες και έδωσαν όρκο τιμής ως αριστεροί τώρα κρατάνε τις έδρες αμανάτι και έφτιαξαν την ΚΟ της μιας σεζόν», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:
«Ποιος θα περίμενε σ' αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει ο Τσίπρας να μπει ο Κασσελάκης από το πουθενά και να φύγει η Ομπρέλα. Ψάχνουν να βρουν μια ιδεολογία. Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία απέναντι στον Κασσελάκη που δεν έχει καμία; Αντί να κάτσουν, λέω εγώ μια άποψη, να σεβαστούν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουν πότε θα βαρεθεί ο Κασσελάκης και θα πάει στο Μαϊάμι, γιατί θα πάει στο Μαϊάμι, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα πάει το βλέπεις ότι δεν... Σοβαροί άνθρωποι όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα να κάθονται να ψάξουν πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά. Πες μου, τι λογική; Τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα με ποιον θα πάνε;», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.
Τη Δευτέρα (4.12) η μεγάλη ημέρα για τους «11» - Ανακοινώνουν τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα
Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν τη Δευτέρα (4.12) σε επίσημες ανακοινώσεις για τη σύσταση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σε ανοικτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144).
Ήδη στην αρχή της εβδομάδας, οι «11» αποφάσισαν τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πρόεδρος της νέας ΚΟ ορίστηκε ο Αλέξης Χαρίτσης.Τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν οι: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιούρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.
Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:
- Πρόεδρος ΚΟ: Αλέξης Χαρίτσης
- Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος
- Γραμματέας ΚΟ: Πέτη Πέρκα
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα οι «11», αποφασίστηκε μια σειρά δημοσίων εκδηλώσεων, στις οποίες -στο πλαίσιο και της συζήτησης του Προϋπολογισμού- θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.