- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τετ - α - τετ Αλέξη Τσίπρα και Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)
«Μην τα συνδέουμε όλα με την πολιτική», απαντά ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δείπνο στη Νέα Σμύρνη - Η απάντηση που δίνει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω πηγών
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης (14.11) σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη και οι φωτογραφίες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας σχολιάστηκαν από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Πρόκειται για μία συνάντηση που ήρθε μόλις λίγα 24ωρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη για το ποιο μπορεί να είναι το παρασκήνιο της συνάντησής αυτής μεταξύ των δύο ανδρών. Πηγές από τον κύκλο του Αλέξη Τσίπρα έδωσαν την απάντησή τους, σημειώνοντας: «μην τα συνδέουμε όλα με την πολιτική».
Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».
Αλέξης Τσίπρας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το σχόλιο Βαρεμένου για το δείπνο
Το δείπνο Αλέξη Τσίπρα - Γαβιρήλ Σακελλαρίδη σχολίασε σήμερα (15.11) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Βαρεμένος. «Εμένα μου αρέσει η παρουσία του κ. Σακελλαρίδη, είχε δείξει ήθος και εντιμότητα το 2015. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη κατάσταση που περιέχει μία κατάθλιψη, θα βγει κάτι αισιόδοξο, μακάρι να είναι όλο αυτό "οδύνες τοκετού"».
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, έχει αποφασίσει να μην τοποθετείται δημόσια εδώ και χρόνια. Ωστόσο, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου είχε σπάσει τη σιωπή του γράφοντας μέσω του Facebook πως στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, χωρίς να διεκδικεί ρόλο εντός του, και ότι βασικό ζητούμενο είναι η ενίσχυση της Αριστεράς «σε συνθήκες ασφυκτικής παντοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.