Πολιτικη & Οικονομια

«Ομαδάρχες ανίκανοι και πανικόβλητοι»: Πώς σχολιάζει ο Νίκος Καρανίκας τις χθεσινές αποχωρήσεις από την Κεντρική Επιτροπή

«Δεν έχουν καμία θέση στη Σύγχρονη Αριστερά», τονίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Καρανίκας
Nίκος Καρανίκας κατά Αχτσιόγλου © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Καρανίκας για την αποχώρηση Αχτσιόγλου, «Ομπρέλας», Τεμπονέρα από τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής 

Ο Νίκος Καρανίκας μέσα από ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις αποχωρήσεις που καταγράφηκαν το Σάββατο (11.11) από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, κάνοντας λόγο για «ομαδάρχες» που είναι «ανίκανοι και πανικόβλητοι»

«Χθες είδαμε την πολυσυσσωρευμένη κακία ως αποκορύφωμα της απολίτικης έκφρασης τους εναντίον του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη. Συναισθηματισμοί αντί πολιτικής και υστερίες με ουρλιαχτά που ταιριάζουν σε φανατικούς πανικόβλητους. Απελπισία. Είδαμε το αναχρονιστικό μένος να μας καλεί με αστεία κείμενα του ποδαριού που μιλάνε γενικόλογα για κάτι αόριστο που δεν γίνεται διακριτό καθώς τίποτα δεν είναι διακριτό όταν είναι αποτέλεσμα της θολούρας που δημιουργεί η εμπάθεια και τα ποταπά κίνητρα», σχολιάζει στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας, καταλήγοντας: 

«Ας αποδεχθούν ότι τους έμειναν στο χέρι κάτι αοριστίες ως αναλύσεις των στελεχών τους και κάτι ακαδημαϊκών του σαλονιού τους που περιφέρονται σαν ιερές αγελάδες, και μιλάνε για μια άλλη εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί καλώντας μας να γυρίσουμε στις παραδόσεις γυρνώντας την πλάτη μας στο παρόν και το μέλλον ως αριστεροί φονταμενταλιστές που ουρλιάζουν στα αμφιθέατρα. Δεν έχουν καμία θέση στη Σύγχρονη Αριστερά». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

Ομαδάρχες ανίκανοι και πανικόβλητοι.
(σε 2’)

Χθες ακούσαμε και είδαμε τους ομαδάρχες με τον σημαιοφόρο τους να σφυρίζουν στα υπάκουα και συντεταγμένα μέλη τους την αποχώρηση από τη συνεδρίαση της #ΚΕ. Αστική αυτοπεποίθηση και περηφάνια.

Είναι κατανοητό και μη αμφισβητήσιμο ότι η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει να κάνει με μια αναχρονιστική φραξιονιστική αντικομματική συσπείρωση της μειοψηφίας. Το έχουμε ξαναπεί. Φραξιωνιστών με παρελθόν στην τέχνη των διασπάσεων, της υπονόμευσης των προέδρων (παλαιότερα των Γενικών Γραμματέων) και σμίκρυνσης της Αριστεράς. Δίχως ντροπή
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αν δεν αποβληθούν από το κόμμα δεν θα έχουμε ποτέ μα ποτέ μια δημοκρατική υγιή λειτουργία ενός κομματικού πολιτικού οργανισμού που συγκροτήθηκε για να αλλάξει προς το καλύτερο τον κόσμο και να υπερασπιστεί την εργασία, τους εργαζόμενους, την κοινωνία, το κοινό καλό, ή όπως λέγαμε παλαιότερα τον σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία.

Χθες είδαμε την πολυσυσσωρευμένη κακία ως αποκορύφωμα της απολίτικης έκφρασης τους εναντίον του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη. Συναισθηματισμοί αντί πολιτικής και υστερίες με ουρλιαχτά που ταιριάζουν σε φανατικούς πανικόβλητους. Απελπισία. Είδαμε το αναχρονιστικό μένος να μας καλεί με αστεία κείμενα του ποδαριού που μιλάνε γενικόλογα για κάτι αόριστο που δεν γίνεται διακριτό καθώς τίποτα δεν είναι διακριτό όταν είναι αποτέλεσμα της θολούρας που δημιουργεί η εμπάθεια και τα ποταπά κίνητρα.

Στην τελική, ας αποδεχτούν οι ίδιοι και οι ίδιες, όπως αποδείχθηκε δημόσια, ότι είναι πολύ ανίκανοι και άχρηστοι ως στελέχη και φράξιες να ηγηθούν και να «κρατήσουν» ένα κόμμα και το έχασαν από έναν άπειρο στην κομματική ζωή.
Ας αποδεχθούν ότι είναι πολιτικά πολύ μικροί και λίγοι και γι αυτό έχασαν από έναν νεόφερτο τριανταπεντάρη που δεν έχει τα ένσημα της γραφειοκρατίας και τη μακροχρόνια εμπειρία τους. Ας αποδεχθούν ότι τους έμειναν στο χέρι κάτι αοριστίες ως αναλύσεις των στελεχών τους και κάτι ακαδημαϊκών του σαλονιού τους που περιφέρονται σαν ιερές αγελάδες, και μιλάνε για μια άλλη εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί καλώντας μας να γυρίσουμε στις παραδόσεις γυρνώντας την πλάτη μας στο παρόν και το μέλλον ως αριστεροί φονταμενταλιστές που ουρλιάζουν στα αμφιθέατρα.

Δεν έχουν καμία θέση στη Σύγχρονη Αριστερά.

Ομαδάρχες ανίκανοι και πανικόβλητοι. (σε 2’) Χθες ακούσαμε και είδαμε τους ομαδάρχες με τον σημαιοφόρο τους να...

Posted by Νίκος Καρανίκας on Sunday, November 12, 2023

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ