- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στην «Ομπρέλα»: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σηκώσει ανάστημα» σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος
Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην «Ομπρέλα»
Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα (10.11) την απάντησή του στην «Ομπρέλα», λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη των εργασιών της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής.
Σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» και επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει. «Χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε. Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μη μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».
Σε άλλο σημείο, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν». Επιπλέον, σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κυβέρνηση: «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».
Κασσελάκης για Τέμπη: «Η αλήθεια θα λάμψει»
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και την υπόθεση των υποκλοπών. «Η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση».
Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης στράφθηκε και κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα της φορολογίας. «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια, αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.